Fors Bar-Lounge

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Fors Bar-Lounge Hatay

Fors Bar-Lounge, Hatay şehrinde bulunan şık ve modern bir mekan olarak hizmet vermektedir. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli içecekler ve atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

Fors Bar-Lounge, Hatay'ın merkezinde bulunan birinci sınıf bir konumda yer almaktadır. İşletme, açıldığı günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve şık atmosferi ile müşterilerinden büyük beğeni toplamaktadır.

Fiyat Politikası

Fors Bar-Lounge, kaliteli içecek ve atıştırmalıkları uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitli seçenekler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Şık ve modern dekorasyon
  • Geniş içecek ve atıştırmalık menüsü
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Özel etkinlik ve partiler için rezervasyon imkanı
Fors Bar-Lounge, Hatay'da eşsiz bir atmosfer sunarak misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır. Şık dekorasyonu, geniş menü seçenekleri ve canlı müzik etkinlikleri ile fark yaratmaktadır. İster arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek isteyin, ister özel bir etkinlik düzenlemek isteyin, Fors Bar-Lounge sizin için ideal bir tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay Fors Bar-Lounge Yorumlar - 1

user332553

Hatay Fors Bar-Lounge Bar, şık ve modern bir mekandır. Atmosferi oldukça keyifli ve rahattır. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgilidir. Menüdeki içecek ve yemek seçenekleri oldukça çeşitlidir ve lezzetlidir. Canlı müzik performansları da oldukça başarılıdır. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Ekim 2024
Aslı Kanadlı

Aslı Kanadlı

Eski Antakya sokaklarında gidilebilecek en elit eğlence mekanı olduğunu söylemek mümkün. Dj ve canlı müzik performansı kaliteli, müşteri profili nezih. Fakat çok tercih edilen bir mekan olduğundan iyi bir yer bulmak için mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız.

2021:07:10 20:28:19
mehmet orçun özdemir

mehmet orçun özdemir

Perşembe akşamı da Konak restaruanttan çıktık, müziğe doğru gidince kendimizi bu güzel mekanda bulduk, inanılmaz iyi sesi olan bir grup sahnedeydi. Mekan çok ferah ve güvenilir. Antakya’ya her gelişimde kesin uğrarım. Konaktan çıkan müzik ihtiyacı olan turistler için ideal bir bar

2022:10:16 13:33:31
Naim Erhan Özgüler

Naim Erhan Özgüler

Güzel mekân. Grupla gelinip oturulabilecek bir ortam. Fiyatlar çok pahalı değil. Böyle bir ortam daha aşağı fiyatlarla nasıl bu kaliteyi surdürebilir ki?

2019:09:04 18:21:41
İbrahim Öztürk

İbrahim Öztürk

Bir arkadaşımızın doğum günüydü ve beraber eğlenmek için gitmiştik 4 erkek 3 kız hekim arkadaşımızla ama işletme oldukça kötü saçma davrandı masaya geçtikten 5 dk sonra canlı müzik bitti ki girmeden1 saat sonra biteceği söyledi giriş ücreti aldılar parasında değiliz ama saçma tavırlar ve tüm herkesi kovarcasına davranışlar insanı irite ediyor

2022:12:29 21:40:20
Enver Uçar

Enver Uçar

Gerçekten vasat bir işletme anlayışı. Muazzam gereksiz pahalılık var. Çalışan genç arkadaşlarım keşke işni bir nebze sevse. Mahsus fazla hesap alındı arayıp düzeltme istediğimde iğneleyici cevaplarla karşılaştım. İşletmeci olduğunu söyleyen hanımefendinin tavrı ve ses tonu gerçekten fazla rahatsız edici. Umarım mekan sahibi farkına varır. Hoş antakyada profesyonellerin bu işi yapmadığını biliyorum üzücü bir durum. Birayı 50 liraya içtik gerekçeleri elit müşteri kesimi oluşturmaya çalışmakmış :) Antakyada gündüz vakti canınız bira içmek istiyorsa 20 25 liraya içebilirken canınız elit kesim birası isterde lütfen fors bara gidip 50 liraya içiniz.

2021:07:02 10:14:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı