No: 11 Beer House

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay No: 11 Beer House

Hatay No: 11 Beer House, Hatay şehrinde yer alan bir pub ve restorandır. Misafirlerine lezzetli yemekler ve çeşitli içecekler sunmaktadır.

Tarihçe

No: 11 Beer House, 2015 yılında açılmış olup, şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Yemekler ve içecekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Menüde birçok seçenek bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik etkinlikleri düzenlenmektedir.
  • Geniş bir içki ve bira seçeneği bulunmaktadır.
  • Güler yüzlü ve deneyimli personel hizmet vermektedir.
No: 11 Beer House, lezzetli yemekleri, geniş içki seçenekleri ve canlı müzik etkinlikleri ile Hatay'da tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Defne Hatay No: 11 Beer House Yorumlar - 1

user332539

Hatay No: 11 Beer House Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok hoş ve sıcak. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki birçok seçenek lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Canlı müzik performansları da çok keyifli. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

25 Ekim 2024
Yiğit Torun

Yiğit Torun

Harika bir yer! Deprem öncesi favori yerimdi, depremden sonra tekrar muhteşem bir bahçede hizmete başlamışlar. Her türlü bira opsiyonu var. Antakya hediyelik eşyaları da satıp başka işletmelerle de dayanışıyorlar. Sahipleri de çok yardımcı ve sevecen insanlar. Yolunuz Antakya’ya, Defne’ye düşerse kesin uğrayın. Not: playlistleri o kadar güzel ki, şarkılara bayılacaksınız. 😊🙏🏼

2023:09:05 10:22:51
Ali Emre

Ali Emre

10 numara mekan. Garsonlar çok ilgili. Yemek yemeye geldim sadece 100 TL ye 2 kişi doyacak boyutta pizza yapıyorlar. Lezzet olsun, hizmet olsun 10 numara. Oturmaya da arkadaşlarımla bundan sonra buraya geleceğim. Daha kaliteli mekan bulamazsınız. Teşekkür ediyorum bu kalite için herkese tavsiye ederim.

2023:09:14 10:30:37
mehmet yüksel

mehmet yüksel

Mekan güzel ve hoş , neredeyse bütün bira çeşitleri mevcut , fiyatlar gayet uygun. 100-120 TL arası genelde. Bir de sonunda Hatay'da güzel suffle yapan bir yer buldum dedirten bir sufflesi var bu mekanın. Atmosfere 3 vermemin sebebi mekanın ısınması için yeterince ısıtıcı ya da sobanın olmaması bir de sanırım elektrik aksamlarından dolayı belirli aralıklarla ışıkların sönüp tekrar yanması. Bu iki problem dışında gayet keyif aldığım bir yer oldu. Çalışanlar da gayet ilgili ve nazikti.

2024:01:16 17:54:54
Aslı Kanadlı

Aslı Kanadlı

Eski Antakya sokaklarında bira içip muhabbet edilebilecek sakin ve samimi bir mekan. Dünya biraları ve çeşitli şarap seçenekleri var. İşletme sahipleri ve çalışanlar sıcakkanlı ve güleryüzlü. Kafe içerisinde iki tane odun sobası var bu da ortamı daha sıcak ve nostaljik kılıyor 😇

2022:01:23 16:25:57
Hikmet Aslan

Hikmet Aslan

Modernize edilmiş pub aslında. Ama çok fazla bira çeşidi var ve bira tabakları efsane👍(Bu yorum biraz eski. Güncellenmiş şekli aşağıda. İnstagramda antiochenadvisor adresinden takip edebilirsiniz. Bira üzerine tatlı sohbetler, mekan tanıtımları yolda😊)...Son 1 ayda 26 farklı uğradım. Bizim vazgeçilmezimiz oldu. Daha önce verdiğim 3 yıldız kesinlikle 5+ oldu. İşletmeci Vahip Hisarcı ve Hüseyin Altınöz çok farklı bir soluk yakalamışlar. Kafalarında ki projeleri hayata geçirebilir ise sadece şehirde değil Akdeniz Bölge'sinde yapılmamış işlere imza atacaklar. Eeee bu kadar muhabbetten sonra insan sabırsızlanıyor tabii😅 Fiyatlara gelecek olursak kesinlikle şehirde rekabet edebilecek hiçbir mekan yok. Ekonomiden pek haberleri olduğunu sanmıyorum😅😅 Bira üzerinde bu kadar hakimiyet kurmuş olmalarına rağmen tamam diyip mutfaktan vazgeçmemiş olmaları çok güzel ve özel. No11 Burgeri kesinlikle denemelisiniz.

2022:05:17 12:05:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–01:30
  • Salı 11:00–01:30
  • Çarşamba 11:00–01:30
  • Perşembe 11:00–01:30
  • Cuma 11:00–01:30
  • Cumartesi 11:00–01:30
  • Pazar 11:00–01:30

Defne Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı