İnci Fırın / Antakya Uzunçarşıdan Yöresel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

İnci Fırın / Antakya Uzunçarşıdan Yöresel

İnci Fırın, Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan ve yöresel lezzetleriyle ünlü bir fırındır. Uzunçarşı'da yer alan bu işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

İnci Fırın, 1980 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Geleneksel yöntemlerle üretim yapan fırın, zamanla Antakya'nın en sevilen fırınlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Ürünlerimiz uygun fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır.
  • Kalite ve lezzetten ödün vermeden, her bütçeye hitap eden fiyatlarla hizmet vermekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Yöresel lezzetlerin en taze ve en doğal halini sunmaktayız.
  • El emeği ile hazırlanan ürünlerimiz, geleneksel tatları modern bir şekilde sunmaktadır.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla her zaman en iyiyi sunmaya çalışıyoruz.
İnci Fırın'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Yöresel lezzetleri en taze halde bulabileceğiniz bu fırın, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Ayrıca, geleneksel tatları modern bir şekilde sunan İnci Fırın, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Antakya'ya yolunuz düştüğünde mutlaka uğramalısınız!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay İnci Fırın / Antakya Uzunçarşıdan Yöresel Yorumlar - 1

user332471

Hatay İnci Fırın, Antakya Uzunçarşı'da bulunan yöresel bir fırın. Burada yapılan ekmekler ve diğer fırın ürünleri gerçekten lezzetli ve taze. Özellikle yöresel tatları sevenler için harika bir seçenek. Fırının temizliği ve hijyenine de dikkat ettiklerini gözlemledim. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

25 Ekim 2024
Erkan Bayrakçı

Erkan Bayrakçı

Uzunçarşı içinde merkezi konumda yer alan dükkanın önünden geçerken harika kokular karşılıyor sizi. Yanı başımızda duran tezgahta ürünlere yakından bakabilir ve istediğiniz ürünleri taze taze alabilirsiniz. Eğer kömbe alacaksanız karışık almanızı tavsiye ederim böylece hepsinin lezzetini ayrı ayrı tatma imkanı buluyorsunuz. Özellikle hurma dolgulu kömbenin tadı çok iyi. Evde pişireceğiniz bol köpüklü Türk kahvesinin yanında çok güzel gidiyor. Ayrıca dükkanın websitesi de mevcut oradan da istediğiniz şehre sipariş geçebilirsiniz. Yalnız kargo ücreti biraz fazla olduğu için websitesinden ürün alıp almamak konusunda sizi biraz düşündürebilir. Sabit kargo yerine gramajlı kargoya geçilmesi daha iyi olabilir. Onun dışında tezgahta duran orta yaşları geçen beyefendi biraz somurtuyor gibiydi. O yüzden 1 yıldız kırdım. Daha güleryüzlü bir karşılama beklerdim.

2023:01:29 12:42:43
Serkan Bozkurt

Serkan Bozkurt

Hayatimizda ilk defa kömbe ve kerebic denedik. Tesadüf eseri bu dükkanin önünden gecerken dikkatimizi cekti ve ayaküstü birkac tane hurmali-cevizli kömbe ve kerebic aldik. Kömbeler o kadar efsaneydi ki tadi damagimizda kaldi dönüste yarim kilo daha aldik. Kerebicte cevizli bir dolgu vardi ve bir bütün olarak fazla kuru geldi bize, tercih edecegimiz bir lezzet degil. Sonuc olarak sirf bu kömbe icin bile kilometrelerce uzaktan gelmeye deger. 10/10

2022:10:04 20:17:40
Pusula Garage

Pusula Garage

Dünyanın en iyi kömbesi ve Hatay'a dair aradığınız bütün yerel lezzetler için kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'nin her yerine sipariş gönderiyorlar.

2022:05:07 15:41:59
Ultraviyole Gezgin

Ultraviyole Gezgin

Uzun bir aradan sonra Antakya’da kömbe yemek için gittiğimiz Uzun Çarşıdaki İnci Fırınında çayla beraber yediğimiz kömbeler güzeldi. Şeker miktarı azaltılırsa daha iyi olur.Tavsiye ederim…

2023:07:10 20:38:04
Enes SARITAŞ

Enes SARITAŞ

Çok abartılı şeyler yazmak istemiyorum inandırıcılığını yitiriyor, kendiniz deneyin ve abartın bence özellikle hurmalı kerebiç! Çok tazeler ki biz amasyaya getirdik 4. Günü hala taze ve internetten siparişde verilebiliyor, kesinlikle deneyin!

2022:11:19 17:18:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–17:00
  • Salı 10:00–17:00
  • Çarşamba 10:00–17:00
  • Perşembe 10:00–17:00
  • Cuma 10:00–17:00
  • Cumartesi 10:30–16:30
  • Pazar Kapalı

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı