Victoria pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Victoria Pastanesi Hatay

Victoria Pastanesi, Hatay şehrinde lezzetli ve kaliteli pastalarıyla hizmet veren bir işletmedir. Pastane, 1990 yılında açılmış olup uzun yıllardır müşterilerine en iyi tatları sunmaktadır.

Tarihçe

Victoria Pastanesi, Hatay'ın en eski pastanelerinden biridir. Geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla birleştirerek müşterilerine benzersiz tatlar sunmaktadır. Pastanenin kurucusu olan Victoria Hanım, lezzetli pastalarıyla şehirde adını duyurmuş ve pastanenin bugünkü başarısını sağlamıştır.

Fiyat Politikası

Victoria Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Pastanenin fiyat politikası, her kesimden müşterinin rahatlıkla tercih edebileceği şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri
  • Taze ve doğal malzemelerle üretilen ürünler
  • Profesyonel ve deneyimli pasta şefleri
  • Müşteri memnuniyetine önem veren hizmet anlayışı
Victoria Pastanesi, lezzetli pastaları ve kaliteli hizmetiyle Hatay'da tercih edilen bir markadır. Eşsiz tatları deneyimlemek ve keyifli bir pasta deneyimi yaşamak için mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay İskenderun Victoria pastanesi Yorumlar - 1

user332441

Hatay Victoria pastanesi fırınında taze ve lezzetli ürünler bulabilirsiniz. Özellikle poğaça ve börekleri harika. Fırının sıcaklığı da tam kıvamında. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Ekim 2024
ozkan kanat

ozkan kanat

İskenderun en eski pastanesinden ürünler güzel lezzetli ve kaliteli fiyatı olarak uygun nezih temizliği iyi Hatay a özgü yöresel ürünlerin internette satışı yapılıyor.

2024:01:15 18:10:24
Arzu YÜCEL

Arzu YÜCEL

Yöresel ürünlerinde yer aldığı ve yine çeşit çeşit kömbe imkanı bulabileceginiz bir pastane . Ayrica nezih bir ortama da sahip . Çalışanları size gerekli bilgilendirmeyi yapıyor isterseniz ürünlerinizi kargo ile adresinize de gönderiyorlar . Instagram sayfalarını da takip edip ürünlerin hazırlanışını izleyebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.

2023:05:10 21:46:52
Sefer Yardimci

Sefer Yardimci

Yaklaşık 1 hafta üst üste her gün gidip kahvaltı yaptığım bir mekan..İşletme sahibi kasada duran beyfendi hayatımda gördüğüm en suratsız işletmeci diyebilirim..insan bir tebessüm edip hoşgeldiniz demekten bu kadar mı aciz olur yada bu egoistligin sebebi nedir.sonucta bir mekan isletiyorsunuz.. ürünleri ne kadar iyi olursa olsun bugün son gidişimdi

2023:10:23 07:49:05
Sevhan Sakra

Sevhan Sakra

Doğum günü pastası sipariş vermek istedik telefondaki bayandan bir dayak yemediğimiz kaldı. Üslup aynen şöyleydi; acele olun bı sürü siparişim var hadi artık vs vs. Oradaki insanların emeğine saygımız sonsuz ama bu şahıs derhal uyarılmalıdır

2023:08:05 21:41:07
CR ASTEK

CR ASTEK

Sunum çok kötü çeşit fazla ama bayat fiyata gelince sarayda yemek yedik sanki 2 poğaça 2 gözleme 2 meyve suyu 1 de çay yalan yok 260₺

2023:07:21 08:15:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–00:00
  • Salı 07:00–00:00
  • Çarşamba 07:00–00:00
  • Perşembe 07:00–00:00
  • Cuma 07:00–00:00
  • Cumartesi 07:00–00:00
  • Pazar 07:00–00:00

Hatay İskenderun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı