Merve Patisserie

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay Merve Patisserie

Merve Patisserie, Hatay şehrinde lezzetli ve kaliteli pastalarıyla hizmet veren bir pastane ve kafe işletmesidir. 1990 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine en iyi tatları sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Merve Patisserie'de, her bütçeye uygun lezzetli pastalar ve tatlılar bulunmaktadır. Ayrıca özel günler için kişiye özel pasta tasarımları da yapılmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş ve çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanımı
  • Şık ve konforlu bir ortam
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Merve Patisserie, lezzetli pastaları ve tatlılarıyla müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Kaliteli malzemeler ve özenle hazırlanan ürünleriyle her zaman tercih edilen bir mekan olmayı başarmıştır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Merve Patisserie Yorumlar - 1

user332439

Hatay Merve Patisserie Fırın'da lezzetli ve taze ürünler bulabilirsiniz. Özellikle tatlı çeşitleri harika. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Ekim 2024
Lemya Kılınç

Lemya Kılınç

2020:08:25 05:48:07
Sevsem Köse

Sevsem Köse

2022:10:21 12:43:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı