Öncü Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Öncü Pastanesi Hatay

Öncü Pastanesi, Hatay şehrinde lezzetli ve kaliteli pastalarıyla müşterilerine hizmet veren bir işletmedir. 1990 yılında açılan pastane, uzun yıllardır Hataylıların vazgeçilmez tatlı adreslerinden biri olmuştur.

Tarihçe

Öncü Pastanesi, geleneksel Hatay tatlılarını modern bir şekilde sunarak müşterilerine farklı bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir. Pastanenin kurucusu olan Mehmet Bey, lezzetli ve taze ürünleriyle kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Öncü Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Pastanenin fiyat politikası, her kesimden müşterinin rahatlıkla tatlı keyfi yapabilmesini amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze pastalar
  • Geleneksel Hatay tatlıları
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Öncü Pastanesi'ni tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli hem de uygun fiyatlı ürünleriyle müşterilerine keyifli bir tatlı deneyimi sunan pastane, geleneksel tatları modern bir şekilde sunarak fark yaratıyor. Ayrıca hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla da müşterilerin memnuniyetini sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay Öncü Pastanesi Yorumlar - 1

user332395

Hatay Öncü Pastanesi Fırın'da yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu pastane, hijyenik ve temiz bir ortama sahipti. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlüydü. Özellikle tatlılarının lezzeti beni çok etkiledi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

25 Ekim 2024
Sahin Zeteroglu

Sahin Zeteroglu

Çok başarılı bir pastane. Beyaz bayrak ödüllü. Cevdet usta bu konuda çok titiz. Her yer çok temiz.

2019:08:26 07:36:37
Abdulla Esen

Abdulla Esen

Ürünler oldukça pahalı idi. Satılan ürünlerin konduğu kartondan yapilmis kutularda oldukça itinalı ağır olarak hazırlanmış.Kilosu 200 TL ye satılan pastadan yarim kilo aldım. Yarım kiloluk pastanın konduğu kutu 80 gram idi. Sadece 16 TL kutuya para alındı.isletme adına oldukca karlı bir satış olduğu kesin.

2022:12:14 17:37:56
Yasemin Tokgöz

Yasemin Tokgöz

Hiç güvenilmeyecek bir yer.8 kilo kurabiye siparişi verdim.Çok kötü paketledikleri için gelen bütün kurabiyeler ezik ve kırıktı.hepsini çöpe attık.Arayıp bilgi verdiğimde sorumluluk bize ait değil dediler.Ama siparişi verirken kargoda hiçbirşey olmaz.Biz Amerika ‘ya bile gönderiyoruzdediler.Hiç sorumluluk almadılar.Kesinlikle sipariş vermeyin.Asla güvenilmez.

2020:05:19 12:36:06
Ziya Can Karaca

Ziya Can Karaca

Pastanede herşey lezzetli temiz. Çalışanlar çok ilgili ve iyi niyetli. Satılan ürünler lezzetli mi diye düşünmeyin hepsi 10 numara en kötüsü bile 10 üzerinden 9 alir. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz.

2019:04:17 18:36:15
Mehmet Mustafa SÖNMEZ

Mehmet Mustafa SÖNMEZ

temizlik takıntısı olanlar başka yere gitmesin. zira işletme sahiplerinin de temizlik takıntısı olduğunu düşünüyorum. valilik a sınıfı beyaz bayrak ile onurlandırmış. üretimhane camların arkasından görülebiliyor...

2019:03:05 19:35:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı