Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu

Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu, Hatay şehrinde lezzetli ve geleneksel tatlar sunan bir tatlıcıdır. İşletme, yöresel malzemeler kullanarak müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu, 2005 yılında Hatay'ın lezzetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla kurulmuştur. O günden bu yana, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Ürünlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Kaliteye önem verirken, müşteri bütçelerini de düşünüyoruz.

Önemli Özellikler

  • Yöresel malzemeler kullanılarak üretilen lezzetli tatlar.
  • Profesyonel ve deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan ürünler.
  • Temiz ve hijyenik bir ortamda üretim yapılması.
Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu'nu tercih etmeniz için birçok neden var. Yöresel lezzetleri en kaliteli şekilde sunmamız, uygun fiyat politikamız ve temiz üretim ortamımız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Siz de bizi tercih ederek lezzetli tatlarımızı deneyebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay Reyhanlı Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu Yorumlar - 1

user332383

Hatay Ferah Künefe ve Baklava Salonu Fırın, Hatay'ın en lezzetli tatlılarını sunan harika bir mekan. Burada yediğim künefe ve baklavalar gerçekten çok lezzetliydi. Ayrıca personelin ilgisi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

25 Ekim 2024
Batuhanın Sihirli Dünyası

Batuhanın Sihirli Dünyası

Şerbeti çok ağır insanı rahatsız eğer birde benim gibi şeker hastasi iseniz çok çabuk rahatsız oluyorsunuz. İçerisindeki peyniri boldu kadayıfı az bir tarafı iyi pişmiş alt tarafı çok kizarmamis denenebilir mi olur ama daha iyileri var. Fiyat normal

2023:05:11 18:54:06
Zeynep Şanverdi

Zeynep Şanverdi

Hayatımda gördüğüm en berbat işletmelerden, arayıp pasta sipariş ettim yarım saat sonra ancak IBAN atabildiler, pastanın fotoğrafını atmamakta ısrar ettiler, not eklemelerini istedim; eklememek için 'yola çıktı hocam' şeklinde geri dönüt yaptılar. Paranızla rezil olursunuz, boşuna aramayın ya da gitmeyin.

2023:10:23 16:47:09
halil ekiz

halil ekiz

Görevli olarak geldiğimiz Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çalıştıktan sonra biraz mola vermek istedik. Deprem bölgesinde cennet gibi geldi.4 kişi künefe yedik. Başka çeşitli tatlıları da vardı; Kaymaklı ve dondurmalı olarak da sumuyorlarmış.Çalışanların ilgili ve alakası yüksekti. Muhabbetleri de güzeldi. Samimi davranışları inşallah böyle de devam eder.Depremin yaraları elbet birgün sarılacaktır. Kalıcı olan insanlıktır.

2023:03:08 05:02:06
mahmut hammadi

mahmut hammadi

Tam Tadında bir ortam. Tatlılar ve baklavaları süper. Tavsiye ederim.

2024:01:21 10:41:01
Furkan Yaşar Nigar

Furkan Yaşar Nigar

Güzel, tamiz ve nezih bir mekan tavsiye ederim.

2023:12:07 19:40:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–00:00
  • Salı 07:30–00:00
  • Çarşamba 07:30–00:00
  • Perşembe 07:30–00:00
  • Cuma 07:30–00:00
  • Cumartesi 07:30–00:00
  • Pazar 07:30–00:00

Hatay Reyhanlı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı