Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Canlı Petshop Hatay

Canlı Petshop, Hatay şehrinde evcil hayvanlar için geniş bir ürün yelpazesi sunan bir petshop mağazasıdır. Mağazamızda köpekler, kediler, kuşlar, balıklar ve diğer evcil hayvanlar için gerekli olan her türlü ürünü bulabilirsiniz.

Tarihçe

Canlı Petshop, 2010 yılında Hatay'da açılmış olup, uzun yıllardır evcil hayvan sahiplerine hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla kısa sürede bölgenin en çok tercih edilen petshoplarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Hijyenik ve güvenli ortam
  • Online sipariş imkanı
Canlı Petshop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, geniş ürün yelpazemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile evcil hayvanınız için en iyi hizmeti sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay İskenderun Canlı Petshop Yorumlar - 1

user332285

Hatay Canlı Petshop Akvaryum oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip bir mağaza. Burada her türlü evcil hayvanı ve akvaryum malzemelerini bulabilirsiniz. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Mağazanın temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Ekim 2024
Ferhat Günay

Ferhat Günay

3 defa balik aldım 3 ünde de hüsran 4 yıldır balik bakıyorum ilk defa bu kadar hüsrana uğradım aldığım her 3 balıktan 2 si ölüyor balik bakımı hakkında bilgi sahibiyim dünkü hobici değilim. Farklı yerlerden balik alıyorum sorun yok hatay deprem bölgesi ve kış şartlarında kargoda dayanmaz diye yakın olsun dedik burdan aldım 2 defa aldım 3 cüce özellikle belirttim ama yine hüsran haram zehir zıkkım olsun ne diyeyim... balıklar geldiğinde hiçbirinin kuyruğu yok arıyorum diyorum ki niye böyle neymiş yoldan kaynaklı 12 saat yolda durmadı yarim saatlik yol çekti balıklar ama kuyrukları yok yazıklar olsun . İmkanı olan başka yerden alsın. 1 değil 2 değil 3 defa aynı problem...

2024:01:15 20:43:05
Gökhan Uzunlar

Gökhan Uzunlar

Gece verdiğim siparişler ertesi gün öğle vakti otobüse verildi. Kargolama işlemi özenle yapılmış.Bitkiler, balıklar ve karidesler sağlam bir şekilde elime ulaştı. Satış sonrası destek için de ayrıca teşekkür ederim.

2023:08:26 16:39:11
Kemal

Kemal

100 adet koi aldım, hataydan İstanbula balıklar firesiz sağ sağlim elime ulaştı paketleme çok güzel üstüne bir ton eşya koymuş has turizm ona rağmen hiç bir şey olmamış şükür. Teşekkür ediyorum.

2023:09:15 08:39:09
Şahin Yilmaz

Şahin Yilmaz

Çok çesitli balıklar satılıyor, türkiyenin her yerine ulaştırabilmeleri çok güzel. Balıklarım sağlıklı bir şekilde ulaştı

2023:10:14 06:26:08
Aysel Acar

Aysel Acar

Ürünlerim o kadar özenle kargolammis ki hepsi sapasağlam geldi. Emeğiniz için teşekkür ederim. Çok memnun kaldım 😊

2023:10:13 04:02:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Hatay İskenderun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı