Hakvet Veteriner

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Hakkari Hakvet Veteriner

Hakkari şehrinde bulunan Hakvet Veteriner, 2005 yılında kurulmuş bir veteriner kliniğidir. Veteriner hekimlerimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Hakvet Veteriner, Hakkari'de veterinerlik hizmetlerine başladığı günden beri birçok evcil hayvana sağlık hizmeti sunmuştur. Deneyimli ve uzman veteriner hekimlerimiz, her zaman en iyi tedavi ve bakımı sağlamak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Hakvet Veteriner, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli veterinerlik hizmeti sunmaktadır. Fiyatlarımız, evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına ve sağlık durumuna göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Geniş hizmet yelpazesi (aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri vb.)
  • 24 saat acil veteriner hizmeti
Hakvet Veteriner, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmakta ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Deneyimli veteriner hekimlerimiz ve modern ekipmanlarımızla evcil hayvanınızın sağlığı güvende!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Hakvet Veteriner Yorumlar - 1

user332029

Hakkari Hakvet Veteriner oldukça profesyonel ve ilgili bir veteriner kliniği. Hayvanlarına buraya getirdiğimde her zaman güler yüzlü ve samimi bir hizmet alıyorum. Veterinerlerin bilgisi ve tecrübeleri de oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Ekim 2024
Fatih Tosun

Fatih Tosun

Hakkaride yeterli ama diger bolgeler icin yetersiz.

2019:06:11 12:02:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı