Cennet Cehennem Vadisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Cennet Cehennem Vadisi Hakkında

Cennet Cehennem Vadisi, Hakkari şehrinde doğal güzellikleriyle ünlü bir turistik mekandır. Vadide yer alan muhteşem manzaralar ve doğal oluşumlar ziyaretçilerini büyülemektedir.

Tarihçe

Cennet Cehennem Vadisi, yıllar önce doğal bir afet sonucu oluşmuş ve zamanla turistik bir cazibe merkezi haline gelmiştir. İlk olarak keşfedildiği günden bu yana birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.

Fiyat Politikası

Cennet Cehennem Vadisi'ne giriş ücreti oldukça uygun tutulmaktadır. Ayrıca rehber eşliğinde yapılan turlar için farklı fiyatlandırma seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğal güzellikleriyle ünlü bir turistik mekan
  • Muhteşem manzaralar ve doğal oluşumlar
  • Farklı aktiviteler için uygun alanlar
Cennet Cehennem Vadisi, doğal güzellikleri ve eşsiz manzaralarıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Bu sebeple Hakkari'yi ziyaret eden herkesin mutlaka bu doğa harikasını görmesini tavsiye ederiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Cennet Cehennem Vadisi Yorumlar - 1

user331987

Hakkari Cennet Cehennem Vadisi gerçekten muhteşem bir doğa harikası. Burada yürüyüş yapmak, doğanın tadını çıkarmak gerçekten çok keyifli. Manzara harika, havası temiz ve huzur verici bir ortamı var. Kesinlikle görülmesi gereken bir yer.

24 Ekim 2024
kaan bilgiç

kaan bilgiç

Kesinlikle Türkiyedeki doğal güzelliklerden ilk üçe girer. Haziran ayı gidilecek en iyi aylardan havası mükemmel, Ana yoldan sonra 20 km gidilerek ulaşılıyor son 7km yol kötü toprak taşlık yol yere yakın araçla gidilmesini tavsiye etmem. Keşke güzel asfalt yol yapılsa mükemmel bi turizm yeri olur.

2023:07:03 08:54:16
Nazmi Kural

Nazmi Kural

Cilo'nun, buzulların ,Haziran başındaki doğanın yemyeşil güzelliği ,Karlı Tepeler ve manzara anlatılanın çok ötesinde. kesinlikle görülmesi gereken yerlerin başında gelir yeşilliklerden başlayıp kar üstünde devam eden yürüyüşün buzullar bölgesi, buzul gölünde sonlanması Tahminimce 3-4 kilometrelik bir yürüyüşü gerektiriyor ama yorulduğunuzu anlamayacaksınız... Bence orada Cehennem Yok her yeri cennet bu mevsimde...

2023:06:16 12:52:57
Gülsün Ertürk

Gülsün Ertürk

Muhteşem bir yer.doga harika..mutlaka görmelisiniz...jandarma kontrolünden sonra bir süre araçla gidiliyor...patika yol ile devam ediliyor...1 ay önce gitmistim. Karlar üzerinde yürüdüm kaydım.harika trekking turu oldu...

2023:07:08 11:51:52
Kemal DİNER

Kemal DİNER

Mutlaka gidip görülmesi gereken bir yer.

2023:10:09 07:16:40
FUAT KAYHAN

FUAT KAYHAN

Ağustos 2023 ün ilk günlerinde gidildi Havası fevkalade buzullardan gelen esinti insanı rahatlatıyor Haziran ayında gitmek daha güzel

2023:11:07 09:45:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı