Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Merzan Manav Hakkında

Merzan Manav, Hakkari şehrinde hizmet veren bir meyve ve sebze satışı yapan işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren Merzan Manav, kaliteli ve taze ürünleriyle müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Merzan Manav, 2010 yılında Hakkari'de küçük bir dükkan olarak faaliyete başlamıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, zamanla genişleyerek şehrin en çok tercih edilen meyve ve sebze satış noktalarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Merzan Manav, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun seçenekler sunan işletme, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Merzan Manav, taze ve kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir meyve ve sebze satış noktasıdır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Merzan Manav Yorumlar - 1

user331961

Hakkari Merzan Manav Süpermarket oldukça temiz ve düzenli bir market. Ürün çeşitliliği de oldukça fazla ve taze ürünler bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir market. Puan : 5

24 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı