Burger Döner

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Burger Döner Hakkari

Burger Döner, Hakkari şehrinde lezzetli ve doyurucu döner ve burger çeşitleri sunan bir fast food restoranıdır. İşletme, 2010 yılında açılmış olup, kaliteli malzemeler ve hijyenik ortamıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Burger Döner, her kesime hitap etmektedir. Hem döner hem de burger menülerinde geniş seçenekler sunan işletme, müşterilerine lezzetli ve doyurucu bir yemek deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılması
  • Hijyenik ortam
  • Geniş menü seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Burger Döner'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli ve doyurucu döner ve burger çeşitleri, uygun fiyat politikası, hijyenik ortam ve hızlı hizmet gibi özellikler işletmeyi tercih etmeniz için önemli sebeplerdir. Ayrıca geniş menü seçenekleri sayesinde her zevke hitap eden lezzetler bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hakkari Merkez Burger Döner Yorumlar - 1

user331681

Hakkari Burger Döner Restoran'da yediğim döner gerçekten harikaydı. Etler çok lezzetli ve tazeydi, ekmeği de çok yumuşaktı. Ayrıca servisleri de oldukça hızlı ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

24 Ekim 2024
Kseniia Ovsiannikova

Kseniia Ovsiannikova

Bu adreste Pet Shop bulunmamaktadır

2022:04:27 15:46:44
Yusuf islam Ertuş

Yusuf islam Ertuş

2023:05:29 09:52:32
Suzan İrden

Suzan İrden

2024:01:28 08:11:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı