Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri

Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri, Hakkari şehrinde bulunan üniversitenin idari işlerini yürüttüğü ve öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşıladığı bir komplekstir. Bu tesisler, öğrencilere ve personeline çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri, üniversitenin kuruluşundan kısa bir süre sonra hizmete açılmıştır. Gelişen ve büyüyen üniversiteye hizmet etmek amacıyla modern bir şekilde tasarlanmıştır.

Fiyat Politikası

Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri, öğrencilere ve personeline uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Yemekhane, kafeterya ve diğer sosyal tesislerde makul fiyatlarla kaliteli hizmet verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve kullanışlı tasarım
  • Çeşitli yemek seçenekleri sunan yemekhane
  • Kütüphane ve çalışma alanları
  • Spor salonu ve fitness merkezi
  • Sosyal etkinlikler için salonlar
Öğrenciler ve personel için sağladığı geniş hizmet yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri, tercih edilmesi gereken bir merkezdir. Modern olanakları ve sosyal aktiviteleriyle öğrencilerin ve personelin ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hakkari Merkez Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri Yorumlar - 1

user331605

Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri İlkokul, modern mimarisi ve donanımlı olanaklarıyla dikkat çekiyor. Okulun çevresi yeşilliklerle çevrili ve öğrencilere güvenli bir ortam sunuyor. Ayrıca sosyal tesislerin geniş ve kullanışlı olması da oldukça memnuniyet verici. Ancak okulun fiziksel şartları ve eğitim kalitesi konusunda daha fazla iyileştirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak olumlu bir izlenim bırakan okula '

24 Ekim 2024
Nazmi Kural

Nazmi Kural

hesaplı temizce ama banyolar wcler içler acısı hiç mi kontrol sorumlusu olmaz bu işlerin ,3 sınıf işçilik ...yazık...

2023:06:16 21:23:05
arda

arda

Her yere üni. yapılırsa iş başvuruları ile kapasite mevcutu arasında dengesizlik oluşur. Türkiye'nin her yerine üni. yapmak övünülecek birşey değildir ayrıca 1 yıldız üstü veren akp'lidir.

2023:02:20 16:51:01
Burak Turan

Burak Turan

Boğaziçinden nakil aldırdım cidden çok memnunum çok köklü bir tarihi vardır...

2023:08:02 01:35:13
Theodor Adorno

Theodor Adorno

Üniversite öğrencisi olarak resmi iş günleri içerisinde öğlen 11-12'ye kadar öğrenci işlerine ve santraline ulaşamadığım son derece özel devlet dairesidir. Üniversite olarak sadece betonarmeden vasıf almış bir yerdir , diğer devlet üniversitelerinin işleyiş standartları ile alakası yoktur. Kışın Alaska da bir araştırma laboratuvarı gibidir. Yerleşke, konum mimarisi ile ne kadar üst düzey bir üniversite olduğunu gidince sizde göreceksiniz.H.Ü PİŞMANLIKTIR.

2022:01:31 07:17:07
özcan uçar

özcan uçar

Burası üniversite rektörlüğü, fakat en üst katı Hakkari konut yetersizliği nedeniyle misafirhaneye çevirilmiş durumda. Akademik personel 35₺, memurlar İçin 40₺ kişi başı gecelik fiyat. (Sabah kahvaltısı dahil) Şehir merkezine uzak, aracınız yoksa ulaşımda biraz sorun yaşayabilirsiniz. Yatak odaları, fiyatına oranla idare eder vaziyette. Merkezde 200₺ verdiğim otele oranla çok daha iyi durumda. En azından sessiz, Hakkari manzarası var.

2020:08:11 15:15:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı