Sümbül Park

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Sümbül Park Hakkari

1998 yılında Hakkari şehrinde kurulan Sümbül Park, doğayla iç içe bir dinlenme ve eğlence alanı olarak hizmet vermektedir. Park, ziyaretçilere açık hava aktiviteleri, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurları sunmaktadır.

Fiyat politikası, giriş ücreti ve aktiviteler için ayrı ayrı ücretlendirme yapılmaktadır. Ayrıca, özel etkinlikler ve grup rezervasyonları için indirimler uygulanmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Doğayla iç içe bir dinlenme ve eğlence alanı
  • Piknik alanları ve çocuk oyun alanları
  • Yürüyüş parkurları ve açık hava aktiviteleri
  • Özel etkinlikler ve grup rezervasyonları için indirimler
Sümbül Park, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Temiz hava, yeşillikler arasında yürüyüş yapma imkanı ve çocuklar için güvenli oyun alanları ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Sümbül Park Yorumlar - 1

user331475

Hakkari Sümbül Park, doğanın içinde huzurlu bir atmosfere sahip bir park. Burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Parkın bakımı oldukça iyi ve temiz. Ayrıca çeşitli çiçekler ve ağaçlarla süslenmiş, göz alıcı bir görünüme sahip. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

24 Ekim 2024
Gülsün Ertürk

Gülsün Ertürk

Zap vadisi,sümbül dagi ve hakkari şehir manzarası izlemek icin cam teras yapılmış...ama iyileştirme gerekiyor...

2023:07:08 12:18:48
Bedrettin ENDAKÇI

Bedrettin ENDAKÇI

Dört bir yanı dağlarla çevrili olan hakkariyi kör bir açıdan gören bir mekan. yine dağların manzarasını izlemek için ideal bir mekan. her metrekaresini ezbere bildiğimiz dağları daha yakından izleyebiliyorsunuz. engelli vatandaşların çıkabileceği bir yol malesef yok. çok ütopik bir fikir ama seyir tepesinden hakkari kalesine ordanda merkeze doğru bir teleferik olsa şahane olurdu onun için 300 yıl daha beklememiz lazım. 😊

2022:11:29 10:45:36
Mazlum Doğan

Mazlum Doğan

Aracı olan herkesin gelip görebileceği temiz, güzel yerlerden biri. Tepesinden dağları en güzel hâliyle görüyorsunuz.

2024:01:12 13:03:37
Yolcu

Yolcu

Hakkari'nin en önemli değerlerinden olan Zap Suyu ve Zap Vadisini en güzel görülebileceği seyir terası ile mutlaka uğranılması gereken bir park. Her geçen gün yapılan ve yapılacak düzenlemelerle çok daha güzel bir uğrak yeri olacağı kesin. Ancak seyir terasına engelli bireylerimiz için bir düzenleme düşünülmemiş olması çok büyük bir handikap. Günü kurtaralım derken geleceği öngörmek çok önemli. Umarız en kısa sürede bu eksiklik de giderilir işte o zaman gerçekten hep birlikte, herkes için "Hakkari'de Hayat Var" diyebiliriz.

2022:07:14 16:08:51
turgay sarı

turgay sarı

Yeni yapılmış ve yapımı devam ediyor. Yine tabela yok. ( Tabelayı çok söylüyorum çünkü tabela bir yeri bulmak için önemli)Hakkariyi alttan Zap suyu ve Şemdinli yolunu üstten gören yer.Manzara gerçekten muhteşemdi.Cafe gibi yerler inşaat halinde.Bir eksik ise engelliler için tepeye ulaşmak imkansız bu beni üzdü.Hakkari MERKEZde tavsiye ettiğim tek yer.

2022:08:20 16:02:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı