Selahattin Eyübü Taziye Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hakkari Selahattin Eyübü Taziye Evi

1990 yılında Hakkari şehrinde kurulan Selahattin Eyübü Taziye Evi, taziye hizmetleri sunan bir kuruluştur. Müşterilerine taziye evi hizmetleri sunmanın yanı sıra, aynı zamanda taziye yemeği ve çay ikramı da yapmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Selahattin Eyübü Taziye Evi, müşterilerine kaliteli hizmet sunarken bütçelerini de düşünmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Taziye yemeği ve çay ikramı
  • Uygun fiyat politikası
Selahattin Eyübü Taziye Evi, müşterilerine sıcak ve samimi bir ortamda taziye hizmetleri sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Selahattin Eyübü Taziye Evi Yorumlar - 1

user331407

Hakkari Selahattin Eyübü Taziye Evi Camii oldukça etkileyici bir yapıya sahip. Mimari detayları ve iç dekorasyonu oldukça güzel ve huzur verici bir atmosfere sahip. Caminin çevresi de oldukça bakımlı ve temiz. Ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunuyor. Taziye evi olarak da hizmet vermesi ise oldukça anlamlı ve önemli. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir mekan. Puan : 5

24 Ekim 2024
Nevzat Akmaz

Nevzat Akmaz

İÖ.7000'den bu yana sürekli bir yerleşme yeri olan Hakkari yöresinin adına ilişkin ilk bilgilere, X.yy Arap tarih ve coğrafya kaynaklarında rastlanmaktadır. Ünlü Arap tarihçisi İn Havsal , yöredeki Hakkari yani Her-kariyan (Güçlü, savaşçı, edebilen) anlamına gelen ve o coğrafyada yaşayan boyların adıdır. 300 yıl öncesine dek tarihi Hakkari topraklarının yüz ölçümü 35-40 bin km2 idi. Böylesine geniş bir alanda Ertuşi ve Pinyanişi aşiretleri bu boylardan ikisi ve yöre siyasetinde etkin olanlarıdır. "Akar" ise köy altı sulak, bahçelik alan demektir. Bugün Hakkari merkez ilçesine bağlı bir köy ile, Yüksekova'ya bağlı Oramar Bucağı'nın bir köyü de yine bu aşiretin adıyla, Akar (Akarı) olarak anılmaktadır.Yöre 1536'da Kanuni Sultan Süleyman'ca Osmanlı topraklarına katılmasından bu yana, Hakkari olarak anıla gelmektedir.Bugün Hakkari ilinin Merkez ilçesi olan Çölemerik'e, Ermenilerin İlmar, Süryanilerin Gülarmak, Memlukların da Colamerg adını verdikleri bilinmektedir.YAZILI TARİH ÖNCESİHakkari yöresi, yazılı tarih öncesi çağlardan bu yana, insan topluluklarının uğrak yerlerinden biri olmuştur. Yörede yapılan araştırmalar, bu topraklarda İÖ.100.000 - 40.000 ' e tarihlenen orta paleolitik dönemden başlayarak kısa süreli yerleşmeler olduğunu ortaya koymaktadır.Kılıç Kökten 1961'de Yüksekova'ya yaptığı gezi sırasında bulduğu volkanik cam ( Obsidyen) gereçlerden yöredeki ilk yerleşmelerin bu dönemlere ait olduğu kanısına varmıştır. Hakkari yöresinde obsidyen yatağı bulunmamasına karşın, çevrede çok sayıda obsidyen gereçlere rastlanması bu taşın, Hakkari yöresine başka bölgelerden getirilerek işlendiğini ortaya koymaktadır.

2019:08:31 18:38:12
Deniz kaçar

Deniz kaçar

Selahattin Eyyubi taziye evi bir defa gitme fırsatı bulmuştum güzel ferah yapılmış bayagida emek harcanmış böyle yerlerin yapılması aslında bizim için çok büyük bir avantaj oldu daha önceleri taziyeler ölü evinde olurdu yemekti caydı hakkaten sıkıntılı bir durumdu ondan sonra ölü evinde günlerce devam eden temizlik insanlar acılarını bu türlü şeylerden dolayı yaşayamaz haldeydi ama bu taziye evleri kalabalık olan vede akrabalık yönünden Genis bir kitleye sahip olan ilimizde bir nevi nefes aldirtti diyebilir ne diyelim sebep olan herkesten Allah razı olsun

2020:11:02 21:16:53
Emin Noyan

Emin Noyan

👍👍

2018:09:06 16:40:02
BeVaR Demir

BeVaR Demir

2022:07:10 12:24:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı