Yağmur Restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Yağmur Restoran Hakkında

Yağmur Restoran, Hakkari şehrinde yer alan bir restorandır. 2005 yılında açılan işletme, lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmeti ile müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Yağmur Restoran, Hakkari'nin en sevilen restoranlarından biri olmayı başarmıştır. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Yağmur Restoran, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, sebzeli yemekler, salatalar ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze yemekler
  • Misafirperver hizmet
  • Temiz ve şık ortam
  • Uygun fiyatlar
Yağmur Restoran, kaliteli yemekleri ve sıcak atmosferi ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de şehre gelen ziyaretçilerin favori restoranlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Yağmur Restoran Yorumlar - 1

user331307

Hakkari Yağmur Restoran'dan yaptığım yemek siparişi çok hızlı bir şekilde geldi ve sıcak bir şekilde servis edildi. Yemekler lezzetli ve doyurucuydu. Ayrıca paketleme de oldukça titiz yapılmıştı. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim bir restoran.

24 Ekim 2024
murat çavga

murat çavga

Öncelikle yemekler bir harika.. Alabalık ve ızgara çeşitleri enfes.. Hakkari ye gitmeden mola verin ve güzel bir karnınızı doyurun... ayrıca doğası muhteşem.insanin iştahını açıyor..altinizdan dere geçiyor siz yukarda yemek yiyorsunuz...yolu Hakkari ye düşen herkese şiddetle tavsiye ederim... ülkemiz o kadar guzelki dünyayı gezdim en güzel ülke Türkiye kıymetini bilelim.hakkari insanları guleryuzlu. Ve yardımsever ama terör ile adları anılması büyük haksızlık.umarim her şey yolunda gider herkes oraları gönül rahatligi ile görür alabalık yer..keyif yapar...

2018:09:12 20:31:54
ali fuat Varol

ali fuat Varol

Gittiğimizde 1 kişi vardı hem patron hem garson hem de aşçı. Bizi buyur etti istediğiniz yere oturun dedi ve hemen geldi. Dere üzerinde oturduk. Hemen biralarımızı getirdi yanında salatalık söğüş. Siparişimizi aldı ve hemen hazırlayıp getirdi. Et şiş ve alabalık söyledik, ikisi de oldukça lezzetliydi. Fiyat çok uygun , Güleryüzlü hizmet. Hesabı oradaki bir müşteriye ödedik çünkü patron ekmek almaya gitmiş. Keyif aldık

2023:07:10 17:02:44
BERİL ŞEKER

BERİL ŞEKER

Biraz salaş sinek olayı çok fazla ama yapabilecekleri bi şey yok her yer yeşillik ve su ilaçlama olsa belki biraz azalır.. çok iyi mangal yemekleri var biz et kanat tercih ettik gayet lezzetli mekan çok güzel gürül gürül akan bi suyun üstünde oturmak çok keyifli..

2023:07:15 17:04:53
Mete Tekin

Mete Tekin

Böyle bir yerde bu kadar güzel ambiansli yer zor bulunur göz bebeğimiz

2023:12:01 17:28:48
Murat Adıyaman

Murat Adıyaman

Mekan olarak çok çok güzel bir yer. Etlerinin tadı harika. Akan suyun üzerine konulan masalar harika olmuş. Çok üzgünüm ama reel olmak lazım hizmet sektöründe iyi değil. Servis biraz sıkıntılı. Ama her şeye rağmen burada muhakkak bir mola verin.

2021:07:06 12:42:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:30
  • Salı 09:00–21:30
  • Çarşamba 09:00–21:30
  • Perşembe 09:00–21:30
  • Cuma 09:00–21:30
  • Cumartesi 09:00–21:30
  • Pazar 09:00–21:30

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı