Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hakkari Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği

Hakkari Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği, şehirde verem hastalığıyla mücadele edenler için hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 1960 yılında kurulan bu dispanser, uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli ile hastalara kaliteli hizmet sunmaktadır.

Dispanserimizde verem hastalığının tanı ve tedavisi yapılmakta olup, aynı zamanda hastalığın önlenmesi ve kontrolü konusunda da hizmet verilmektedir. Hastaların düzenli olarak kontrolleri yapılarak, gerekli tedaviler uygulanmaktadır.

  • Verem hastalığıyla mücadelede uzmanlaşmış bir ekip
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojilerin kullanımı
  • Hasta odaklı ve insanı bir hizmet anlayışı
Verem hastalığı ciddi bir sağlık sorunudur ve erken teşhis ve tedavi önemlidir. Hakkari Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır. Sağlığınızı önemseyen bir kuruluş olarak, bizimle iletişime geçebilir ve sağlıklı bir yaşam için adım atabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hakkari Merkez Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği Yorumlar - 1

user330729

Hakkari Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği Doktoru oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktordur. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergiler. Tedavi sürecinde hastalarını bilgilendirir ve onlara destek olur. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktordur.

23 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı