Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Hakkari şehrinde bulunan öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 10 yılı aşkın bir süredir hizmet veren merkez, modern teknoloji ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, 2010 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren merkez, genişleyen hizmet ağını ve artan müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Tedavi ve muayene fiyatları, yapılan işlemlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı fiyat bilgisi için merkezimizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Modern teknoloji ile donatılmış ekipmanlar
  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Geniş hizmet yelpazesi (diş beyazlatma, implant, ortodonti vb.)
  • Hijyenik ve konforlu ortam
Neden Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi tercih etmelisiniz? Çünkü biz, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktayız. Uzman kadromuz ve modern ekipmanlarımızla sizlere en iyi diş sağlığı hizmetini sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hakkari Merkez Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user330663

Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde tedavi gördüm ve oldukça memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Merkezin temizliği ve düzeni de oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Ekim 2024
Müteessir Mavi Hanım

Müteessir Mavi Hanım

Bu güne kadar daha çok kötü hekim gördüm. Aslında 4 yıldız hak etmiyor ama en son gittiğim hekim iyiydi. Hastane daha iyi olabilir.😊 genel olarak kaba ve umursamaz hekimler var...

2023:11:30 10:20:52
Papatya Seli

Papatya Seli

Diş protez ve kaplama işlemlerinin ihale usulü yürütülmesi ve bu işlemlerin aylarca sonuclanmayip hastaları mağdur etmesi nedeniyle Hastahane olmaktan çok Ticarethane olarak işletilen güya devlet sağlık merkezi..

2023:03:07 19:03:05
murat çavga

murat çavga

Diş sağlığı önemli çürük diş kalp romatizması yapıyor.. çocuklarınızın dış sağlığına dikkat edin Hakkari güzel bir hastane kazanmış..hayirli olsun.

2018:09:30 13:40:37
Gülüstan Aşkan

Gülüstan Aşkan

ilgisiz ve umursamaz diş hekimleri ile dolu bir hastahane hizmet sıfır tek amaçları hastayi paketlemek

2023:06:12 05:13:12
Rojda Taş

Rojda Taş

Sırf değerlendirmek için bir yıldız verdım kesinlikle hak edilmiyor ne randevu alınabiliyor ne doktorlar var zaten gidilince de kıytırık bir dolgu yapılıyor kocaman faydasız bir hastane varlığı yokluğu bir ... Hemen herkes bu durumdan şikayetçi .. yetkililer bu konuya el atsa çok iyi olur.

2022:07:17 18:31:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı