Özel Aydent Diş Poliklinik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Özel Aydent Diş Poliklinik Hakkında

Özel Aydent Diş Poliklinik, Hakkari şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyimi ile bölgenin en güvenilir diş polikliniklerinden biridir.

Tarihçe

Özel Aydent Diş Poliklinik, 2000 yılında Dr. Ayşe Aydın tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Özel Aydent Diş Poliklinik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Hasta odaklı bir yaklaşımla, her bütçeye uygun tedavi seçenekleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Özel Aydent Diş Poliklinik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikası ile size en iyi hizmeti sunmak için buradalar. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için sizleri de bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hakkari Merkez Özel Aydent Diş Poliklinik Yorumlar - 1

user330659

Hakkari Özel Aydent Diş Poliklinik Diş Hekimi oldukça profesyonel ve ilgili bir hekimdir. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Tedavimden son derece memnun kaldım ve sonuçları da oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Ekim 2024
İlhan

İlhan

Benim ortodonti tedavim 1 yıl önce başladı. Abdullah Hoca muayene etmeden önce teşhisi koymuştu. Belirli bir süre şeffaf plak kullanıp çene ameliyatı olmam gerekiyordu. Tabii ki çevreden duyduklarımın etkisiyle çekincelerim oluştu. Ancak Abdullah Hoca’nın bu süreçte ilgisi ve söylentilerin aksine yaptırdığı ameliyatlardaki sonuçlar endişelerimi ortadan kaldırdı. Ameliyatımı İstanbul’da yaptım ve Abdullah Hoca da bizzat bulundu. Bugün ameliyatımın üzerinden yaklaşık bir ay geçti ve neredeyse hiç ağrı yaşamadım. Denildiği gibi pipetle de beslenmedim hiç. Çevremden değişimimle ilgili olumlu tepkiler alıyorum. Çok mutluyum. Özel ilgisi için Abdullah Hoca’ya teşekkür ederim. Ayrıca tüm bu sürece başlamamda büyük etkisi olan İkram Hoca’ya ve ekibine çok teşekkür ederim. Hakkari’de sunduğunuz bu hizmet için minnettarım.

2023:10:22 13:40:33
Ecmel Savcı

Ecmel Savcı

artık istediğim gibi rahatça gülebiliyorum teşekkür ederim🫶🏻

2023:12:08 20:15:38
Haydar Aydemir

Haydar Aydemir

2023:01:22 18:07:06
Murat Eren DUDAK

Murat Eren DUDAK

2023:07:06 07:47:46
Bayram ÖZDEMİR

Bayram ÖZDEMİR

2021:10:31 19:29:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı