Keyf-i Seyir Kafe Restorant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Keyf-i Seyir Kafe Restorant Hakkında

Keyf-i Seyir Kafe Restorant, Hakkari şehrinde yer alan bir kafe ve restoranttır. Misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Keyf-i Seyir Kafe Restorant, 2010 yılında açılmış olup, o günden beri müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yıllar içinde kendini sürekli geliştirerek, Hakkari'nin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Keyf-i Seyir Kafe Restorant, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Deneyimli ve güler yüzlü personel
  • Taze ve lezzetli yemekler
  • Özel etkinlik ve organizasyon imkanları
Keyf-i Seyir Kafe Restorant, lezzetli yemekleri, keyifli atmosferi ve kaliteli hizmeti ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de şehre gelen ziyaretçilerin favori mekanlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Keyf-i Seyir Kafe Restorant Yorumlar - 1

user330365

Hakkari Keyf-i Seyir Kafe Restorant Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Manzarası da muhteşem. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Ekim 2024
fatih çal

fatih çal

Hakkari'de girişte yolun sol tarafında bulunan bir kafe. Buraya bölgede sümbül park denilmektedir. Önünde bir bahçesi arka kısmında ise kısa bir yürüyüş yolunu takiben seyir terası bulunmaktadır. Kafenin iç yapısı gayet hoş. İçeri de nargile hizmeti de vardır. Her ne kadar ismi keyf-i seyir olsa da seyredeceğiniz bir şey yok malesef :) Çünkü manzaranız kocaman bir dağ. Ne demişler coğrafya kaderdir.

2023:08:22 13:18:33
PDÇ PDÇ

PDÇ PDÇ

Hakkari icin gercekten keyfi seyir terasi olmuş.Güler yüzlü çalışanları, yardımcı olmaya çalışan insanlari çok güzel.Kafe sizi camdan kocaman heybetli bir dagin manzarasi ile karşılarken diger tarafta Hakkari ışıkları ile gözünüzü bayram ettiriyor.İsteyen misafirler seyir terasinin daha da gösterişli vadisi icin yukari tırmanış yapıyor.Bol keyifler

2023:08:22 07:20:19
H “Çisa”

H “Çisa”

Seyir terasinin aşağısındaki kafe, otoparkı yetersiz küçük, garson unutkan aynı şeyi 3 kere söylemeniz gerekiyor. Waffle ve kahve aldık 121 TL ödedik ( 25.06.2023) . Waffle altı yanikti kahve lezzetsizdi. Ücret hizmete gore fazla. Bir daha gideceğimi düşünmüyorum. 2 puan seyir terasina.

2023:06:25 18:37:00
rumpelstiltskiinn

rumpelstiltskiinn

Kırk beş dakika sipariş için bekleyip bir o kadar da siparişlerin gelmesini bekledik. Siparişleri getiren garson arkadaşımız neyin ne olduğunu bilmediği gibi bir de soğuk getirdi. Soğuk derken azıcık bir soğuktan bahsetmiyorum. Sıcak isteğimiz kahveler soğuk kahve niyetine içilecek cinstenti. Çay istedik o da ice tea diye içilirdi. Hesabı da yanlış yazmışlar dikkat etmesek üstüne bir de fazladan para alacaklardı. Vaktiniz ve sabrınız çoksa eğer gidebilirsiniz.

2023:06:30 18:20:44
yasin türker

yasin türker

Tam 45 dakika siparişin alınmasını bekledik. Yarım saat te siparişin gelmesini bekledik. Gelen sipariş hem yanlış hem de sıcak içecekler buz gibi geldi. Semaver çay geldi soğuk ve üstüne yakıtımız bitti maalesef diye açıklama yapıyorlar. Oturduğumuz yerin ışığı da yanmıyordu tabi ki bakan ilgilenen olmadı… Kesinlikle gitmeyin!!! Zamanınıza yazık gerçekten…

2023:06:30 18:13:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı