Yaşar Apt.bercelam Mah.bercelan.cad

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Yaşar Apt. Bercelam Mah. Bercelan Cad

Yaşar Apt. Bercelam Mah. Bercelan Cad, Hakkari şehrinde bulunan bir apartmandır. Apartman, konaklama hizmeti sunmaktadır ve misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Yaşar Apt. Bercelam Mah. Bercelan Cad, yıllardır Hakkari şehrinde hizmet veren köklü bir apartmandır. Misafirlerine kaliteli ve güvenilir bir konaklama deneyimi sunarak, şehirdeki en tercih edilen konaklama yerlerinden biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Apartmanımız, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Misafirlerimize bütçelerine uygun seçenekler sunarak, kaliteli bir konaklama deneyimi yaşamalarını sağlamaktayız.

Önemli Özellikler

  • Ev konforunda konaklama imkanı
  • Merkezi konumda bulunması
  • Uygun fiyatlar
  • Temiz ve düzenli odalar
Yaşar Apt. Bercelam Mah. Bercelan Cad, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunarak, Hakkari şehrindeki en iyi tercihlerden biridir. Misafirlerimize evlerindeki rahatlığı sunmayı hedefleyen apartmanımız, merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Yaşar Apt.bercelam Mah.bercelan.cad Yorumlar - 1

user330093

Hakkari Yaşar Apt. Bercelam Mahallesinde bulunan Bar oldukça şık ve keyifli bir mekan. İç dekorasyonu ve atmosferi oldukça hoş. Ayrıca müşteri memnuniyetine önem veren personeli ile de dikkat çekiyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir mekan.

22 Ekim 2024
Deniz kaçar

Deniz kaçar

Yaşar apt burası bir kat ailenin yaşadığı sakin bir bina

2018:05:22 06:17:39
Beşiktaş 30

Beşiktaş 30

İyidi

2022:06:20 04:07:12
رايباك - rayback

رايباك - rayback

2018:12:11 23:21:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı