Nazlı Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Hakkari Nazlı Pastanesi

Nazlı Pastanesi, Hakkari şehrinde lezzetli pastalar ve tatlılar sunan bir işletmedir. 1995 yılında açılan pastane, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Nazlı Pastanesi, her kesime hitap eden çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Hem bireysel müşterilere hem de toplu siparişler için uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Özel tasarım pasta ve cupcake seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Nazlı Pastanesi, lezzetli ve görsel olarak da şık pastalarıyla tercih edilmelidir. Hem özel günlerde hem de günlük tatlı ihtiyaçlarınız için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Nazlı Pastanesi Yorumlar - 1

user330013

Hakkari Nazlı Pastanesi Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle tatlı çeşitleri çok lezzetli ve taze. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Ekim 2024
Mete Tekin

Mete Tekin

Tüm ürünleriyle başarılı bir pastane

2023:08:22 10:39:36
Deniz kaçar

Deniz kaçar

Evt tatlılarını titizlikle yapan küçük bir pastahane yıllardır aynı yerde hizmet veren bir pastane sıcak ve muteva güzel bir yer

2018:05:26 11:32:05
Ramazan Bozkır

Ramazan Bozkır

Hastaneye gidip de buraya uğramadan gitmeyin derim. Sifa bulduysanız gene dönüp kendilerinin yaptığı doğal dondurmalarını yiyin derim. On numara ;)

2019:04:24 20:56:34
Elif Yucel

Elif Yucel

Uzaktan pasta siparişi verdik arkadaşın doğum günü için iyiydi

2021:12:24 13:57:44
erbil duman

erbil duman

Çok hoş, Güzel tatlıları özellikle şeker paresi çok güzel ayrıca fiyatları çok Uygun.

2018:04:20 16:15:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı