Vakıfbank Atm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Vakıfbank ATM Hakkari

Vakıfbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir ve Hakkari şehrinde de birçok şubesi ve ATM'si bulunmaktadır. Vakıfbank ATM'leri, müşterilere 7/24 hizmet vererek nakit para çekme, para yatırma, fatura ödeme gibi bankacılık işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmelerine olanak sağlar.

Tarihçe

Vakıfbank, 1954 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. adıyla kurulmuştur. Kuruluş amacı, vakıfların gelirlerini değerlendirerek sosyal hizmetlerde kullanmak ve vatandaşlara uygun koşullarda kredi sağlamaktır. Günümüzde Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri olarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Vakıfbank ATM'lerinden para çekme işlemi genellikle ücretsizdir.
  • Para yatırma ve fatura ödeme gibi işlemler için belirli bir ücret alınabilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş şube ve ATM ağıyla müşterilere kolay erişim imkanı sunar.
  • Güvenilir ve hızlı hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutar.
  • Modern teknolojiyi kullanarak bankacılık işlemlerini kolaylaştırır.
Vakıfbank ATM'leri, güvenilir ve hızlı hizmet anlayışıyla müşterilerin tercih ettiği bir bankacılık hizmetidir. Geniş şube ve ATM ağıyla her zaman yanınızda olan Vakıfbank, finansal işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hakkari Merkez Vakıfbank Atm Yorumlar - 1

user329973

Hakkari Vakıfbank ATM'si genellikle sorunsuz çalışıyor ve işlem yapmak oldukça kolay. Ancak bazen yoğun saatlerde sıra olabiliyor ve beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnunum.

22 Ekim 2024
Deniz kaçar

Deniz kaçar

Atm işte ne anlatilabilinirki paran varsa gider çekersin yoksa ah keşke benimde param olsa diye iclenirsin öyle bön bön bakarsin

2018:05:20 08:10:13
mehmet sahir Yıldırım

mehmet sahir Yıldırım

2018:03:31 09:12:03
Akbar Mahmodi

Akbar Mahmodi

2013:07:16 11:28:17
Ali Dizman

Ali Dizman

2017:04:20 12:06:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hakkari Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı