Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, Gümüşhane şehrinde faaliyet gösteren milliyetçi bir gençlik teşkilatıdır. Ülkü Ocakları, gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak ülkücü hareketin ideallerini benimsemelerine yardımcı olmayı amaçlar.

Tarihçe

Ülkü Ocakları, 1966 yılında Alparslan Türkeş tarafından kurulmuştur. Gümüşhane İl Başkanlığı ise şehrin gençlerine hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Hizmetler

  • Gençlik faaliyetleri
  • Eğitim seminerleri
  • Kültürel etkinlikler

Hedef Kitle

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, milli ve manevi değerlere önem veren gençlerin yanı sıra tüm Gümüşhane halkına hizmet vermektedir.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak onların gelişimine katkıda bulunmaktadır. Bu nedenle tercih edilmesi, gençlerin doğru yolda ilerlemelerine yardımcı olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Merkez Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı Yorumlar - 1

user329857

Gümüşhane Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı'nın kurulması, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlılığını arttırmak adına önemli bir adımdır. Gençlerin ülkücü hareketin fikirleriyle yetişmesi, ülke için daha sağlam bir gelecek inşa etmeye yardımcı olacaktır. Bu tür teşkilatların gençler arasında yaygınlaşması, toplumun milli ve manevi değerlerine sahip çıkma konusunda önemli bir destek olacaktır. Gümüşhane Ülkü Ocakları'nın kurulması da bu anlamda olumlu bir adımdır.

22 Ekim 2024
Caner Kara

Caner Kara

2023:10:26 13:52:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı