Gümüşhane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gümüşhane Gümüşhane

Gümüşhane adlı işletme, Gümüşhane şehrinde faaliyet gösteren bir kafe ve restorandır. 2005 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve sıcak içecekler sunmaktadır.

Tarihçe

Gümüşhane, şehrinin merkezinde bulunan işletme, yerel halkın ve turistlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Gümüşhane'nin tarihi dokusunu yansıtan dekorasyonu ile dikkat çeken işletme, sıcak ve samimi bir ortam sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gümüşhane, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan yemek ve içecekler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Yerel lezzetlerin sunulduğu menü
  • Şehrin tarihi dokusunu yansıtan dekorasyon
  • Samimi ve sıcak bir ortam
  • Uygun fiyat politikası
Gümüşhane, lezzetli yemekleri, sıcak atmosferi ve uygun fiyatları ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Şehri ziyaret eden herkesi Gümüşhane'ye bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Yorumlar - 1

user329855

Gümüşhane'nin doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla beni her zaman etkilemiştir. Özellikle Zigana Dağları ve Tomara Şelalesi gibi doğa harikaları görülmeye değer yerler arasında. Ayrıca şehirde bulunan tarihi yapılar da oldukça etkileyici. Ancak şehrin turizm potansiyelinin yeterince değerlendirilmediğini düşünüyorum. Daha fazla tanıtım yapılması gerektiğini düşünüyorum.

22 Ekim 2024
Kutlu ÖNGEL

Kutlu ÖNGEL

Bı nasıl şirin, bu nasıl küçücük, bu nasıl minicik bir şehir... Bir ucundan girdik, öteki ucundan çıktık, toplam üç ya da beş dakika sürdü... 😄Doğu Karadeniz bölgesinde bulunsa da, doğuya yakınlığı daha belirgin hissediliyor...Köme diye bir yemişi ile meşhur...Görülmeye değer...!!!

2019:03:12 17:49:28
sabır akbaş

sabır akbaş

Derin bir vadi içerisine kurulmuş olan yüksek rakımlı şehrimiz. Kuşburnu, elma ve pestil meşhur ayrıca diğer illerin cevizli sucuğu Elazığın orciği burda köme olarak bilinir? Şehir güzel ülkemizin en güzel havasına sahiptir desek abartmış olmam Kışları uzun ve serttir. Yazları ise gündüz yakabilir ama akşam serinliği muhakkak olur. Yayla havası vardır. Eski şehir dedikleri yer var şimdiki şehir merkezine 5 dk uzaklıkta rivayete göre 60000 kişi yaşarmış. Şu an nüfus 50 binleri oynuyor. (Merkez) altın rezervinin en fazla olduğu ilimiz. Ancak şehir coğrafi koşullar nedeniyle sehirlesmeye çok müsait değil.

2017:09:30 01:06:10
İbrahim Uysal

İbrahim Uysal

Öğrenci olarak gelecekseniz sakın gelmeyin gidin biraz daha çalışın dersinize yoksa 4 seneniz dört dağın arasında heba olur

2018:05:27 14:15:01
Sedat Demir

Sedat Demir

Sakin temiz bir yer bal yemez konagina uğramayı unutmayın

2017:07:18 18:18:09
kemal kocer

kemal kocer

Küçük, iki dağ arasına sıkışmış şirin bi yer

2016:11:09 06:12:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı