Doping Döner

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gümüşhane Doping Döner

Gümüşhane Doping Döner, şehirde lezzetli döner çeşitleri sunan bir restorandır. Misafirlerine kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, geniş bir menü seçeneği ile döner tutkunlarını memnun etmektedir.

Tarihçe

Gümüşhane Doping Döner, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine lezzetli ve sağlıklı dönerler sunmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile her geçen gün kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Doping Döner, uygun fiyatlarla kaliteli döner sunmaktadır.
  • Menüdeki fiyatlar, lezzet ve kalite dengesi gözetilerek belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan döner çeşitleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Geniş iç mekan ve açık hava oturma alanları
Gümüşhane Doping Döner'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli döner çeşitleri, uygun fiyatlar, kaliteli hizmet ve temiz bir ortam sunan işletmemiz, döner tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Merkez Doping Döner Yorumlar - 1

user329839

Gümüşhane Doping Döner gerçekten lezzetli bir döner restoranı. Etler çok lezzetli ve taze, sosları da çok güzel. Fiyatları da oldukça makul. Ancak mekanın biraz küçük olması ve bazen kalabalık olması dezavantaj olabilir. Genel olarak çok memnun kaldım.

22 Ekim 2024
Rabia Suvalıoğlu

Rabia Suvalıoğlu

Tavuk sis ve yanina extradan patates kizartmasi säyledim. patatesin icinden böcek cikti. benim için problemdi ve devamini yiyemedim. Bildirdiğimde ise kaba bir tavırla karşılaştım özür bile dilemediler. Kimseye tavsiye etmiyorum.

2023:11:01 18:32:31
Emre

Emre

10 Ocal 2023 Fiyat BilgisiTavuk döner+Küçük Ayran= 47 LİRAYanında turşu vs verilmiyor. Döneri de lezzet için değil, doymak için ideal. Ücret bence çok pahalı.

2023:01:12 19:20:30
Arda Aksu

Arda Aksu

45 dakikadır bir masaya 4 dürüm getiremediler

2023:10:15 13:35:11
K1R

K1R

Güzel insanların güzel dönercisi

2023:09:11 10:32:49
Kazım Aşkın

Kazım Aşkın

Güzel bir yer tavsiye ederim

2023:12:14 11:48:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı