ÖZEL GÜMÜŞYURT YÜKSEKÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURTLARI

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gümüşhane Merkez ÖZEL GÜMÜŞYURT YÜKSEKÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURTLARI Yorumlar - 0

Hasan Dik

Hasan Dik

Resim D blok diğerleri apartman usulü yinede iyi iyi para kesiyorlar bir odada on yatak.siz düşünün

2023:09:20 06:05:28
Tuba “Tubaelita”

Tuba “Tubaelita”

Büte kaldım diye 10 gün kalmak zorunda kaldım yurtta ve bu süreçte ne yemek verildi ne de Kahvalti asansörü bile çalıştırmadılar.Günlük sıcak suyu bile vermediler sicak su veriyoruz diye anons ettikten sonra sıcak su diye size çay suyu veriyorlar sanki ilik 1 su aktı,coronadan dolayi 1 ay geç gelmemize rağmen o 10 günün parasını istediler.Sizden ilk önce depozito parasını istiyorlar ve yıl sonu geri vermiyorlarlar.ayrıca etüt odalarındaki sandalyeler çok rahatsiz ters çevirip otursaniz daha çok rahat edersiniz.Ayrica yurt sahibi sanki öğrenci yurdu değil kıraathane işletiyor.Kalkip bize bu yil bedavaya kaldınız her şey 2 katı oldu sanki doları biz artırdık şeklinde tavırları hoş değil. Birilerinin onlara kıraathane değil öğrenci yurdu işlettiklerini hatırlatması gerekiyor.EVE ÇIKIN daha iyi.

2022:09:08 14:14:21
Seyyid Hasan Ozturk

Seyyid Hasan Ozturk

İkinci öğretimlere yemek veren tek yurt. Diğer sorduğum tüm yurtlar yemek bile vermiyordu. Odalarında tuvalet banyo olması, üniversiteye yakınlığı ve yemeklerinin güzel olması sebebiyle memnun kaldım. Olumsuz yorum yapanlar heralde her gün kırmızı et yemek isteyen ve üçer tabak yemek isteyipte doymayan kişeler olsa gerek.

2022:08:20 16:34:46
Tamer

Tamer

Öğrencilerin finansal kaynak olarak görüldügü ve şayet yurt ile tartısarak ayrıldıysanız hak edilmeyen paralar talep edilmesi söz konusu hizmete gelince herkes kendine müdür olmuş yemekleri iyi degil temizlik hatsafa

2022:08:11 07:38:09
İhsan Şahin

İhsan Şahin

İlk başlarda iyigibilerdi sonradan sonraya insanlar hiç hoşnut olmamaya başladı. Verdiğin ücretin karşılığını vermediler . Ha bide yaptığınız sözleşmelerin fotoğraflarını çekin ilerde sizi borçlandırabilirler dikkatli olun. ToKİ den eev kiralamak daha mantıklı.

2022:08:30 08:53:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı