ŞİRAN OTEL ÖZEL APART

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Gümüşhane Şiran ŞİRAN OTEL ÖZEL APART Yorumlar - 0

akmin

akmin

Otel sahibini tanımıyordum aradığım dakika yol tarif edecekken yerimizi sordu kendisi gelip eşlik etti bize gece saatleri olmasına rağmen.Oda veya apart şeklinde değil direk 3+1 daire veriyor içerisinde evinizde gibi hissediyorsunuzKapıyı açtığın anda evine girmiş gibi oluyorsunFiyatı çok iyi değilsede yardımcı oluyor Fevzi amca :)Bahçesi ve cafesi mevcut

2023:08:18 08:12:48
ömer faruk aricioglu

ömer faruk aricioglu

Karadeniz dönüşü gece saatlerinde eşim ve 2 çocuğum ile Şiran'da mola verdik. Dinlenmek için uyumam gerekiyordu. İlanlardan bakarak rastgele aradım ve konumumu söyledim, gelip ilçe merkezinden bizi alarak otele kadar getirdiler. Güler yüzleri, samimiyetleri ve ilgileri beni çok memnun etti. Geniş, ferah ve temiz daireleri de insanı kendi evinde gibi hissettiriyor. Şiran gibi küçük bir ilçede bu derecede güzel hizmet veren ŞİRAN OTEL ÖZEL APART sahiplerine çok teşekkür ederim. Yolum bu bölgeye düştüğünde kesinlikle tekrar geleceğim.

2023:09:02 05:25:32
Ali ERKOL

Ali ERKOL

Küçük ve sakin bir ilcede cok temiz ve bir o kadarda genis ailecek kalinabilecek 3+1 daire olup evde ihtiyaç duyacağınız her şeye mevcuttur. Otel sahibi Fevzi Abi ve esi cok naif ve ilgili insanlar olup hersey için teşekkür ederiz.

2023:08:25 11:20:37
Fatih Sarptas

Fatih Sarptas

Gerçekten odalar çok büyük ve çok temiz mutfak çok büyük her ihtiyacınız evde var . Apart diye geldik ama otelden hiçbir farkı yok yok. Evde ihtiyaç duyacağınız her şeye var ütü buzdolabı çamaşır makinesi , otel sahibi de çok anlayışlı çok ilgili

2023:07:03 17:17:54
Ahmet Selçuk Doğan

Ahmet Selçuk Doğan

Motor gezisi sırasında denk geldik güzel sakın ve huzurlu bir yer personel güler yüz ile karşılıyor yine ziyaret e geleçeğim her şey için teşekkür ederim özel apart...!!!

2023:08:17 20:04:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Şiran 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı