Gümüşhanede Oteller | ATALAY OTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Gümüşhane Merkez Gümüşhanede Oteller | ATALAY OTEL Yorumlar - 0

Olcay Özfırat

Olcay Özfırat

Odalar o kadar küçük ki kollarınızı açınca bir duvardan diğerine uzanıyorsunuz. Hücre gibi. Televizyon tavana monte, tuvalet dapdar. Bunun dışında temizlik fena değil ve fiyatları makul.Kapalı alan fobisi olan kişiler için uygun değil.

2023:08:17 23:14:18
İskender Çat

İskender Çat

Kişi başı 420 liraya kaldık. Sabaha kadar soğuktan uyuyamadım. Odaların hali perişan. Kibrit kutusu gibi oda. Kesinlikle kalınacak yer değil. Arabada yatsam daha iyiydi en azından ısınmış olurdum. Diğer yorumlarda guleryuzlu personel diyor ya tamamen hikaye.

2023:04:30 06:39:26
Sami Sencay

Sami Sencay

Sağolsunlar motoruma park yeri bile ayarladılar

2023:08:29 16:07:59
Necip Arslan

Necip Arslan

Odalar kutu gibi ama çok rahat minik bir dolap televizyon mevcut İnternet var müşteriye saygı var sabah kahvaltısı mevcut ama yıllardır hep aynı kahvaltı var değişkenlik yok ama kalmak için çok iyi bir yer çalışanlar sıcak kanlı

2021:07:29 09:52:14
nur

nur

Tuvalet duş alanı çok çok çok küçük ve esyalar eski duş basligindan perdesine kadar bakım istiyor ben hic memnun kalmadim calisanlar iyiydi ama otel kötüydü👎

2022:07:18 12:39:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı