Süleymaniye Uygulama Oteli Gümüşhane

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Gümüşhane Merkez Süleymaniye Uygulama Oteli Gümüşhane Yorumlar - 0

Zeynep Sena Ataman

Zeynep Sena Ataman

Süleymaniye uygulama oteli biz Gümüşhaneliler için yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Şehrin gürültüsünden uzak, doğa ve tarihle iç içe, aynı zamanda ulaşım olarak şehre yakınlığı ile çok sık tercih ettiğim, misafirlerimi gönül rahatlığı ile ağırladığım, çok kalabalık gruplarla gittiğimde bile bir eksiklikle karşılaşmadığım harika bir yer.Birbirinden lezzetli yemekleri, resepsiyon ve mutfaktaki güleryüzlü, kibar personelleri ile gerçekten takdiri hak ediyor. Her türlü istek ve ihtiyacımıza kısa sürede, olumlu dönüşler sağlayan Mustafa bey ve çalışma arkadaşlarına ilgileri için burdan da teşekkür etmek isterim.Gümüşhane’nin gerçekten böylesine kaliteli ve nefes alan bir mekana ihtiyacı vardı, bu yaz tek adresim oldu.Etli- tavuklu ana yemekleri çok başarılı buluyorum, sunumları da harika, malzemeler kaliteli. Fiyatlar da pek çok yere göre gerçekten kararında. Henüz gitmemiş olanlar mutlaka gitmeli, misafirlerinizi ağırlayacak bir yer arıyorsanız çok tavsiye ederim.Gitmeyi düşünenlere küçük bir tavsiye, bu harika bahçede keyifli vakit geçirmek için gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın, bazen yer bulmak zor olabiliyor :)

2023:08:18 08:40:48
Mehmet Safa Ekicioğlu

Mehmet Safa Ekicioğlu

Bir kahve içmeye bile rezervasyon istiyorlar.Ailemle geldiğim mekanda otel sakin olmasına rağmen resepsiyonda kahve içtik ne yazık ki.2 kahve içtik 5 dk kalktık.Servis hızlıydı biz daha hızlıydık.

2024:01:20 06:25:16
Damla Karabıyık

Damla Karabıyık

Uzun seyahatimiz sırasında tesadüfen konakladığımız ve bayıldığımız yer. Biz suit odada kaldık, odanın dizaynı çok hoş, her yer tertemiz ve yeni. Konum olarak eski Gümüşhane bölgesinde, çevresinde bir çok tarihi yapı var (sarı mektep, Rum okulu, kilisesi vb). Resepsiyondaki arkadaşın bilgilendirmesi sayesinde bu yapıları öğrenmiş ve görmüş olduk, çok hoşumuza gitti. Tüm personele ilgisi için teşekkür ederiz. (Biz gece konaklayıp sadece kahvaltı yaptık ve otelden ayrıldık, akşam yemeklerini bilmiyoruz.)

2023:11:19 14:09:59
Şükrü Yondemir

Şükrü Yondemir

Çalışanları gayet çok güleryüzlü,yardımsever ve kibarlar. Mekan oldukça güzel ve sakin bir ortama sahip. Sadece kafe bölümünde menü çeşitlerinin biraz daha zenginleştirilmesi gerekiyor. Fikrimce mutfak kısmı biraz zayıf kalıyor. Umarım bu konuda hassasiyet gösterirseniz çok daha iyi bir mekan deneyimi sunabilirsiniz. Genel olarak biz memnun kalıyoruz. Teşekkürler.

2023:11:21 20:09:26
Gokhan Yilmaz

Gokhan Yilmaz

Gümüşhane'de konaklamak için mükemmel bir ev. Ev diyorum çünkü evinde gibi hissettiriyorlar. Ailemle birlikte rastgele bulduğumuz bir yerdi ama kesinlikle pişman olmadık. 1 gün konaklamayı düşünüyorduk ama o kadar sevince 1 gün daha uzattık.-Yemek servisi çok iyi. Kahvaltıda masanda oturuyorsun ve arkadaşlar masaya getiriyorlar. Ve kahvaltı gayet doyurucu.-Akşam yemeği için dışardan da misafir kabul ediyorlar ve bahçe kısmında yer bulmak zor oluyor. Bahçe kısmı mükemmel.-Yemek lezzeti çok iyi. Etli çökertme kebabı bittiği için tavuk çökertme kebabı sipariş ettik ve tadı güzeldi.-Odalar çok temiz ve şu da eksik denilebilecek herhangi birşey yok. Eksik olduğu zaman da hemen tamamlıyorlar.-Adını bilmediğim bahçe servisinde çalışan arkadaşlar gayet başarılı ve güler yüzlü. Onlara da teşekkür etmek isterim.-Mutfakta çalışanların işlerini severek yaptığı çok belli. Onlar da bir teşekkürü hak ediyor.- Vee özellikle... Resepsiyondaki Emir ve Mustafa kardeşime ilgisi ve tatlı muhabbetinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Sizleri tanıdığım için çok memnunum.

2023:08:08 05:29:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı