Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gümüşhane Merkez Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yorumlar - 0

Haldia Thema

Haldia Thema

İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem imamoğlu'nun bugün Gümüşhane'de açmış olduğu "Mustafa Canlı Bilim ve Sanat Merkezi" açılışına katılmayarak bir devlet adamından çok bir parti adamı olduklarını göstermişlerdir.Gümüşhane belediye başkanının dahi katıldığı bir eğitim kurumu açılışına il milli Eğitim gelmemiştir.

2022:10:20 10:58:42
Ayse Sagirkaya

Ayse Sagirkaya

Yıllarca Gümüşhanenin taşına toprağına emek vermiş öğretmenlerin köhne öğretmen evinde öğretmenler günü dolayısıyla yemek verilmesi diğer öğretmenlere de Ramada Otel de verilmesi hoş bir durum değildir. Her zaman eski ile yeniyi bir arada tutmak, eğitimde bilgi alışverişinde bulunmak öğretmenlere değer vermek Milli Eğitim Müdürlüğünün görevi olmalıdır, birgün kendilerinin de emekli olacağını unutmamalıdırlar.

2018:11:21 13:39:26
Davut Senel

Davut Senel

"GÜMÜŞHANE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ"Eğitim de , birçok uygulamaları avrupadan almış, ancak asıl öğretilmesi gereken temel bilğileri geri bırakmışız !Özellikle ilköğretim (3.-7sınıf) verilmesi ve zorunlu olması gereken temel eğitimler;1.Trafik Dersi Uyğulamalı ,• Öğrencilere yıllık müfredat içerisin de , Trafik polis memurları eşliğinde, özellikle sabah ve akşam okula giriş çıkış zamanlarında, dönüşümlü olarak sınıflara, cadde üzerinde karşı dan karşıya hem Zürafa şiridi olan ve trafik lambası olan yerde öğrencilere uygulamalı göstermeliz.2. Yüzme Dersleri uyğulamalı,• Üç tarafı denizler ile çevrili Türkiye de olmazsa olmazlara, biryıl boyunca her hafta iki derslik yüzme öğretilmelidir.3.Ağaç sevğisi uyğulamalı,• Fidan dikimi (Tarım ve Orman müd.işbirliği )İlkbaharda tesbit edilecek araziye gidilerek öğrenciler tarafından dikilmelidir.4.Hayvan sevgisi uyğulamalı,• Hayvanları yerinde göstererek sevdirilmelidir.5.Temizlik sevğisi uyğulamalı,• Yine sınıflar arası dönüşümlü günübirlik , okul bahçesi, tuvaletler, sınıflar temizlenmelidir.Bu eğitimleri temelden verilebilinirse ve aynı zamanda yerel müdürlüklerde bunları izin almadanda yapabilmelidir.Davut Şenel20.01.2019

2019:01:20 11:10:42
Şakir MARANCI

Şakir MARANCI

2020:11:03 16:07:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı