Petrol Ofisi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gümüşhane Kelkit Petrol Ofisi Yorumlar - 0

Erol Ertuğ

Erol Ertuğ

Annem engelli olduğundan lavabo ihtiyacı için bu petrole girdim aracımın deposunu fulledim ve klozet sordum olmadığını söylediler kelkit go petrol ofisine girdim ordada aynı hikaye tadilat var dediler ve Erzincan'da bir petrolde de tadilat olduğunu söylediler insanlığın öldüğüne şahit oldum camilerdeki klozet hayatımızı kurtardı Allah yaptırandan yapandan bir kuruşu geçenden milyonlarca hatta sonsuz kez razı olsun bu petrollerde yaşadığım muameleyi de kınıyorum.

2023:11:01 01:51:23
Öztürk Kani

Öztürk Kani

150 tl gaz aldigimi zannettim. Istasyondan ayrıldıktan sonra fark ettim. Göstergeler ayniydi.daha sonra anladimki gaz konmamış. Sonrasında tekrar uğradım istasyona ama nafile değişen bir şey olmadı.burdan birsey almayin. Çok mecbur kalırsanız merkezde başka yer var. Olurda burdan alirsaniz dikkat edin.

2022:09:30 20:29:37
Rotası Esinti

Rotası Esinti

Bir işletmenin tuveletlerini pisse benim gözümde sıfırdır.

2023:06:29 19:04:21
Serdar Uzun

Serdar Uzun

Mecburiyetten Yakıt aldım ama hiç tavsiye etmem. Yakıtı çok kötü aracım çalışırken zorlanıyor. Çekişten düştü filtreyi değiştirmek zorunda kaldım. Market ve wc bin pisliğinden personelin ilgisizliğinden hiç bahsetmiyorum bile böyle yerlerin daha fazla denetlenmesi lazım.

2021:08:15 12:15:45
Selman KOCATÜRK

Selman KOCATÜRK

Sevgili petrol ofisi denetleyemeyeceginiz yere tabelanizi asmayın bence. Çünkü ya markanıza değer vermiyorsunuz yada işi bilmiyorsunuz diye düşünür ozaman sizi seven tüm tüketicileriniz.

2021:07:18 15:48:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Kelkit 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı