Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gümüşhane Merkez Opet Yorumlar - 0

Ceren Ertürk

Ceren Ertürk

Gümüşhane Opet’ den sürekli benzin alıyorum. Benzininde sorun yok ama çalışanların iş kıyafetleri içler acısı. Bu kadar kurumsal bir firmaya yakışmıyor.

2023:09:08 17:45:18
Murat Aydurmus

Murat Aydurmus

Her zaman uğrağım bir yer ilği ve alakadan dolayı teşekkür ederim

2024:01:09 20:29:36
Zekai İnan

Zekai İnan

Yıllardır aracıma yakıt alırken ilk tercihim OPET olmuştur.Ancak bisikletim tekerine hava basmaya girdiğimde, "pompanın ayarlarını bozduğu" gerekçesiyle geri çevrildim.Anladım ki OPET ’te benim aracımın ayarını bozabilir.Saygıyla karşılıyorum.

2022:08:24 11:48:15
Serhat Han Dilli

Serhat Han Dilli

Şimdi bir petrol ofisi bu kadarmi berbat olur . Bi gazi vardı kafa bin beşyüz . Biberiye döndük temizlik konusunda iyi sayılırlar. Yanı fiyat konusundada bi geçirme var ama ne yapıcaksın. Açlı kalacaksın bu dağ basında. Yinede hayırlı günler hayırlı işler bol güneşler

2019:08:21 20:57:59
Ahmet ÖZDAMAR

Ahmet ÖZDAMAR

Gümüşhane'nin en eski akaryakit istasyonlarindan olan Hüsnu DABAG petrol isletme müduru Metin TUNGUL bey ve tahsilat muduru Metin KARAASLAN beylerin yönetiminde Opet markasiyla kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

2018:09:07 19:17:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı