Mutlu Oto

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gümüşhane Mutlu Oto

Gümüşhane Mutlu Oto, 2005 yılında kurulmuş bir oto tamir ve bakım servisidir. Müşterilerine araçlarının bakımı, onarımı ve yedek parça temini konularında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gümüşhane Mutlu Oto, uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteren deneyimli bir ekip tarafından kurulmuştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede bölgede tanınmıştır.

Fiyat Politikası

Gümüşhane Mutlu Oto, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işin detaylarına ve aracın marka-modeline göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Gümüşhane Mutlu Oto, araç sahiplerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir. Uzman kadrosu ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir oto servisidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Kelkit Mutlu Oto Yorumlar - 1

user327852

Gümüşhane Mutlu Oto Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanıldı ve işçilik de oldukça başarılıydı. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Ekim 2024
gokhan kara

gokhan kara

İbrahim usta efso 👍🏻

2023:11:05 17:28:33
Ahmet Mutlu

Ahmet Mutlu

Çok iyi servis tavsiye ederim. Uygun fiyat ve kaliteli işçilik var. Zaten kapisindan geçerken ne kadar araç olduğunu kendiniz göreceksiniz :)

2017:07:20 00:55:16
Beytullah Baylan

Beytullah Baylan

Öncelikle selamun aleyküm musa usta iyi aksamlar musa abi ben istanbuldan zeki baylan 29 agustosta sizin mekandaydim hatirlarsan beyaz opel combo 1.7 dizel abi yazmicaktim ama sadece bilgin olsun diye yaziyorum triger seti degismistik taner usta yapti ben okadar bu aracda bi anormallik var dedigim halde isa usta test edip abi arac onnumara istedigin yere gitdemisti hadda abi sen bizzat benim yanimdan buaracin sente ayarina bidaha bakin dedin isa usta gerek yok dedi zaten 2gün sonra yola ciktim abi osmancikta arac stop eddi isayi aradim kesinlikle baska biseydedi bidaha aramadi abi arac triger siyirdi dedi ustalar cekiciyle istanbula getirdim arac komple motor yedi cekici motor bana yemin olsun tam 11bine mal oldu yapip hemen satdim bidogan aldim simdi sana yazmamdaki sebeb sadece bilmeni istedim cünkü bunun nerden bakarsan bakin tek suclusu sizsiniz belki ozaman kapak sökulürdu bukadar rezil paramiz cikmazdi ama hakkimi helal etmiyorum bunun öbur dünyasıda var beni buduruma kim düsurduyse allahima havale ediyorm.vicdaninizla basbasa birakiyorum.

2018:10:07 19:48:04
Ümit Yapıcıoğlu

Ümit Yapıcıoğlu

2017:12:20 08:25:27
serdar duran

serdar duran

2017:06:21 18:27:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Kelkit 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı