Çelik oto özel servis

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Çelik Oto Özel Servis Gümüşhane

Çelik Oto Özel Servis, Gümüşhane şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve güvenilir oto servis hizmetleri sunmaktadır. İşletmemiz, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Çelik Oto Özel Servis, 2005 yılında Gümüşhane'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Yüksek kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Çelik Oto Özel Servis'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile aracınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gümüşhane Kelkit Çelik oto özel servis Yorumlar - 1

user327822

Gümüşhane Çelik oto özel servis Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titiz bir şekilde yapılıyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir servis, tavsiye ederim.

20 Ekim 2024
Emre Çelik

Emre Çelik

Güler yüz kaliteli hizmet uygun fiyatlar ve uzman ekip kadrosuyla hizmet vermekte . Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz . Çelik oto ailesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım...

2021:10:25 21:59:11
Ömer Keremoğlu

Ömer Keremoğlu

Çakmaklık sigortasını elektrik çi değiştirdi sonrasında 3 elektrikçi sorunu çözemedi çok şükür enver abi uzun uğraşlar sonucu arabamı çalıştırdı ve fazla para almadı çok teşekkür ederim

2021:03:15 11:20:14
Gokhan Ozdek

Gokhan Ozdek

Kelkitte bulunan hem ağır vasıta hem binek grubu yapar ustalığı ve bilgisi ile tam ustadır

2019:01:20 07:51:15
Ahmet Kayaoğlu

Ahmet Kayaoğlu

Rot palans servisi yedek parça mevcut

2021:07:25 18:19:45
Serdar oto

Serdar oto

Evren usta işin ehli yardımları için teşekkür

2022:07:11 09:33:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Kelkit 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı