CİTY 29 RENT A CAR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gümüşhane City 29 Rent A Car

Gümüşhane şehrinde hizmet veren City 29 Rent A Car, araç kiralama sektöründe kaliteli ve güvenilir hizmet sunan bir kuruluştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, geniş araç filosu ve uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

City 29 Rent A Car, 2005 yılında Gümüşhane'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Gelişen teknolojiyi takip ederek araç filosunu sürekli güncelleyen firma, müşterilerine konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek kiralama seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24 saat hizmet
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Araç teslimat ve iade kolaylığı
City 29 Rent A Car, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyat politikası ve geniş araç seçenekleri ile tercih edilmesi gereken bir araç kiralama firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gümüşhane Merkez CİTY 29 RENT A CAR Yorumlar - 1

user327758

Gümüşhane City 29 Rent A Car ile araç kiralama deneyimim harikaydı. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kiralama işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Ekim 2024
Abdurrahman SELVİ

Abdurrahman SELVİ

Dolandırılmak istemiyorsanız uzak durun. 1 ay önceden 15 günlüğüne ayırttığım ve 1300 lira da kapora ödediğim arabayı teslim etmediler. Araba müşteride, müşteri yolda, telefonu kapalı, araba arıza yaptı diye diye 2 gün oyaladılar. Düğünüm için araba lazımdı rezil rüsva oldum, paramı da 2 hafta da zor geri aldım. Aklınız varsa uzak durun.

2022:08:01 10:11:26
Arzu Turban

Arzu Turban

Üç günlüğüne araç kiraladim. Araçlar yeni,bakımlı,temız ve full kaskolu olarak zamanında teslım edildi.Hizmette sınır tanımayan bır firma.Yardımlarını esırgemeyen güleryüzlü personel.Teşekkür edıyor ve araç kıralamak ısteyenlere tavsiye edıyorum

2021:05:09 15:33:33
İbrahim Salantur

İbrahim Salantur

Yeni işyeri olmasına karşılık vermiş olduğu hizmet üst düzeyde kiralık aldığımız symbol gayet bakımlı ve temizdi rahat bir yolculuk geçirdim.Hayırlı bol kazançlar dilerim.

2021:08:05 22:55:10
Ismail Turban

Ismail Turban

Güleryüzlü ve yardimsever Personal, bakimli,temiz ve full Rent a Car kaskolu araclar.Göstermis oldugu ilgi ve alakadan dolayi ayrica Murat Bey 'e sükranlarimi sunuyor ve tesekkür ediyorum.Arac kiralamak isteyenlere City29 Rent a Car' i tavsiye ederim

2021:05:03 20:22:21
Eyüp Gök

Eyüp Gök

Tamamen kurumsal bir şekilde işleyen firma.. Gümüşhane için gerçekten gerekliydi. Teşekkürler city29

2021:05:11 17:02:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı