Uçarlar Rent A Car

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Gümüşhane Uçarlar Rent A Car

Uçarlar Rent A Car, Gümüşhane şehrinde hizmet veren bir araç kiralama şirketidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Uçarlar Rent A Car, 2010 yılında Gümüşhane'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletme, kısa sürede bölgede tanınan bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir araçlar
  • 24 saat hizmet
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Araç teslimat ve iade kolaylığı
Uçarlar Rent A Car, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyatlar ve geniş araç seçenekleri ile tercih edilmesi gereken bir araç kiralama şirketidir. İşletmemiz, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gümüşhane Merkez Uçarlar Rent A Car Yorumlar - 1

user327708

Gümüşhane Uçarlar Rent A Car Oto Satıcısı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlarının temizliği ve bakımları oldukça düzenli yapılmış. Personelleri de müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Araç kiralama işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Ekim 2024
Enes Mayram

Enes Mayram

Herhangi bir sorun çıkması halinde çok güzel ilgileniyorlar ve tamamen müşteri odaklı çalışıyor. Ayrıca güleryüzlü davranlamalarını da söylemeden geçemeyeceğim. İstanbuldan geldim uzun kiralamada indirim dahi yaptılar gerçekten bu kadar olmasını beklemiyordum. Tek kelime ile kusursuz.

2023:09:07 08:32:34
Yusuf Karahan

Yusuf Karahan

Tam bir dolandırıcı sahtekar. Baskı balatası bitik olan arabayı size verip 5 saat sonra baskı balata problemi yaşadığında anlaştığı sanayideki ustası ile arababın sürekli kullanımına bağlı olarak baskı balata masraflarını size mal etmeye çalışan ahlaksız sahtekar bir kiralama şirketi uzak durun aklınız varsa. Arabaları 2015 model bakımsız el freni tutmayan kim kiralarsa kendi yapması gereken masrafları kiralayan kişiye masrafları iteklemeye çalışan bir kiralamacı.

2022:07:22 21:11:05
Emin Çelik

Emin Çelik

Hoş karşılamadan dolayı teşekkür edirim

2023:09:07 08:19:39
Mete Koca

Mete Koca

On numara bir karşılama araçlar da gayet temiz teşekkürler

2023:06:17 15:20:09
ALİM ÖZDABAK

ALİM ÖZDABAK

Sakın uzak durun dolandırıcı . Tam 600 liramı dolandırdı . Bozuk arabaları veriyor sonra da bozulunca suçu size atıyor . 400 bin km araçlar . Aklınız varsa uzak durun . İlkkez kiraladım 1 haftalığına araba bozuldu yaptırdım verdim başka araba da vermedi paramı da. Karar sizin . Ama adam dolandırıcı haberiniz olsun

2020:12:10 05:58:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı