GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ Gümüşhane

GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ, Gümüşhane şehrinde doğal ürünlerin satışını yapan, aynı zamanda cafe ve restoran hizmeti sunan bir işletmedir. İşletme, yöresel lezzetlerin yanı sıra organik ve doğal ürünlerin satışını da yapmaktadır.

Tarihçe

GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ, 2005 yılında Gümüşhane'de açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve doğal ürünlerin satışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Ürünlerimiz uygun fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır.
  • Cafe ve restoran hizmetlerimizde de kaliteli ve lezzetli yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve organik ürünlerin satışı
  • Yöresel lezzetlerin sunumu
  • Cafe ve restoran hizmeti
  • Keyifli ve sıcak bir ortam
GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ'ni tercih etmeniz için doğal ve organik ürünlerin yanı sıra yöresel lezzetleri de deneyebileceğiniz, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunan bir işletmedir. Ayrıca sıcak ve keyifli bir ortamda yemek yiyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Merkez GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ Yorumlar - 1

user327642

Gümüşhane GÜMÜŞELLER CAFE & RESTAURANT & DOĞAL ÜRÜNLER SATIŞ YERİ, harika bir atmosfere sahip. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Ayrıca doğal ürünler satışı yapmaları da çok güzel bir detay. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

20 Ekim 2024
Ozkan Urkmez

Ozkan Urkmez

Gümüşhane de hanımların el attığı lezzetli bir yemek ve cafe ürünleriyle hoş bir ortamda güzel sohbet alanı

2023:11:28 10:47:10
Harold Finch

Harold Finch

Ambians güzel, çalışanlar gayet naif ve ilgili. Genelde dışarıda atıştırıp sakin bir ortamda kafa dinlemek isteyen ben gibiler için güzel bir tercih. Umarım diğerleri gibi burası da bir süre sonra bozmaz. Servis gayet hızlı, menüler güzel. Organizasyonlar için nasıldır bilemem ama beni tatmin etti. Müdavimi olmak için uygun bir seçenek.

2023:05:25 15:26:55
Zekai İnan

Zekai İnan

Yüksel ablamızın güler yüzü sıcak kalbi hem çalışanlarına hemde müşterilerine yansıyor. Şehrin en nezih cafe& restoranında sevdiklerinizle ve ailenizle keyifli ve lezzetli ikramlarda bulunabilirsiniz.Size tavsiyem sadece yemek yemeyin, yemeğinizi yavaş yavaş yerken yemeğinizin ateşi ortamın sıcaklığına karışsın bu sıcaklık ve sevgi dolu ortamda dostların muhabbetine doyun hoşça vakit geçirin...

2023:09:12 18:50:03
hamise esra Altınok

hamise esra Altınok

İşletmede bir kez kahve içmeye gittim fincan ruj lekesi ile geldi ikinci kez çay bardağı dudak izi ile geldi üçüncü olmayacak. Hijyen ve temizlik açısından yetersiz bir yer.

2023:08:28 11:44:54
Cansu Cebeci

Cansu Cebeci

Gümüşhanede güvenle yemek yiyeceğiniz, huzurlu bir ortam. Yemeklerin lezzeti kalitesi mükemmel. Hepsini güvenle deneyimleyebilirsiniz. Özellikle kaşarlı köftelerini :)

2023:08:22 13:29:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı