Yemen Kahvesi Gümüşhane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gümüşhane Yemen Kahvesi

Gümüşhane Yemen Kahvesi, Gümüşhane şehrinde yer alan bir kahve dükkanıdır. 1990 yılında açılan işletme, geleneksel Yemen kahvesi ve yöresel lezzetler sunmaktadır.

Tarihçe

Gümüşhane Yemen Kahvesi, uzun yıllardır şehirdeki kahve tutkunlarına hizmet vermektedir. Geleneksel kahve kültürünü yaşatmayı amaçlayan işletme, kaliteli kahve çekirdekleri ve özel demleme teknikleri ile müşterilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gümüşhane Yemen Kahvesi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli kahve çeşitleri, tatlılar ve atıştırmalıklar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Yemen kahvesi
  • Yöresel lezzetler
  • Kaliteli kahve çekirdekleri
  • Özel demleme teknikleri
Gümüşhane Yemen Kahvesi, misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda, lezzetli kahveler sunarak unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktadır. Geleneksel kahve kültürünü yaşatan işletmemizi tercih ettiğinizde, kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Merkez Yemen Kahvesi Gümüşhane Yorumlar - 1

user327638

Gümüşhane Yemen Kahvesi Gümüşhane Kafe, harika bir atmosfere sahip. Kahveleri çok lezzetli ve aromalı. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

20 Ekim 2024
Mücahit

Mücahit

Yemen kahvesi demek isterim ama is yerinin bir algoritması yok kasiyeriniz kizlara isimlerini soruyor nerde bu edep muaberk esa erol gelen bir kiz kesior gidior buna sizin calisanlar da dahil begenm3dim tavsiye etmiorum saten cey olsun baska yiycekler olsun bayat

2024:01:18 07:05:44
Büşra Gürsoy

Büşra Gürsoy

Gümüşhane’ye gelmişken bilindik bir mekana gidelim dedik. Fakat çok pişman olduk pastaları bayat, Ayvalık tostu istedik içinde sadece kaşar ve sucuk vardı sucuklar pişmemiş kaşar erimemiş ekmeği de bayat ve sadece ısıtmışlar rezaletti. San Sebastien desen çikolatasını bile erimemiş. Onun haricinde çay güzeldi bir daha gelmem.

2023:09:26 19:12:51
Sercan Yılmaz

Sercan Yılmaz

Geldik oturduk, masadakilerden bir menüsündeki köpüklü bir kahveden istedi ve gelen üçü bir arada :) eee bunu köpüğü nede diyince, aldılar ve 15 sn ye sonra nasıl yapıldığı belli olmayan bir tutam köpükle kahve geri geldi :) bunun dışında müzikler idare eder ama yüksek sesli, diskoya gelmedik nihayetinde ne gerek var, atmosfer vs tamamen bir keko alert yani 😬

2023:10:07 11:41:40
Veli Yılmaz

Veli Yılmaz

Gümüşhane'de bulunan Yemen Kahvesi, gerçek bir kahve tutkunu için bir cennet! Burada sunulan kahveler, lezzet ve aromalar açısından benzersiz. Atmosfer ise sıcak ve rahatlatıcı. Ayrıca, personel çok dostça ve yardımsever. Bu kafeyi ziyaret etmek, kahve tutkunları için bir zorunluluk! ☕🌟

2023:08:28 20:31:08
Nagehan Çimen

Nagehan Çimen

Ürünleri gerçekten lezzetli .bu sıcak yaz günlerinde özellikle soğuk içecekleri on numara ve freddoccino yu denemenizi tavsiye ederim 😊

2023:08:20 12:46:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:30
  • Salı 10:00–23:30
  • Çarşamba 10:00–23:30
  • Perşembe 10:00–23:30
  • Cuma 10:00–23:30
  • Cumartesi 10:00–23:30
  • Pazar 10:00–23:30

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı