Gümüşhane Merkez Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Gümüşhane Merkez Taksi

Gümüşhane Merkez Taksi, Gümüşhane şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Gümüşhane Merkez Taksi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir taksi hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Gümüşhane Merkez Taksi, adil ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine hizmet vermektedir. Fiyatlar, mesafe ve hizmet türüne göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet
  • Şehir içi ve şehirler arası seferler
Gümüşhane Merkez Taksi, müşterilerine konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. Profesyonel şoförlerimiz ve geniş araç filomuz ile her zaman hizmetinizdeyiz. Bizi tercih ettiğinizde memnuniyet garantisiyle seyahat edeceğinizi garanti ederiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Merkez Taksi Yorumlar - 1

user327257

Gümüşhane Merkez Taksi Muhasebe hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Faturalarımız düzenli bir şekilde takip ediliyor ve herhangi bir sorun yaşamadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Ekim 2024
Cemre Kürkan

Cemre Kürkan

Bulunduğu il ve konuma göre aşırı iyi hizmet aşırı güven ve güler yüz sağlıyorlar çok dakikler aradığınızda 5 dk içinde kapıda oluyorlar biz gayet memnun kaldık sizinde memnun kalıcağınızdan eminim tercih edebilirsiniz:)

2024:01:09 17:29:02
Sehernur Orak

Sehernur Orak

Aradığım anda kapimda dakikasi bile geçmiyor.Profesyonel sürüşüyle yağmurda karda her istediğim yere götürüyor.Kaliteli hizmet veriyor anlayışlı düşünceli yardimsever kişiliği beni mest etti.Ailece merkez taksi istyoruz başka taksi tanimiyoruz.Ozellikle tercihlerimin arasinda Abdulkadir Doğan 👏👏👏Herkeze tavsiyem baska yerde aramayin merkezin tam ortasinda merkez taksi A.kadir taksi.👏👍

2023:12:23 08:32:41
Damla Taşkın

Damla Taşkın

Ailemizin güler yüzlü taksicisi. Dakikliğiyle iletişimiyle saygısıyla aşırı memnun kaldığımız artık ailemizden biri olan Kadir beye çok çok teşekkür ediyoruz. :)

2023:12:22 13:08:03
Fikret Aty

Fikret Aty

Hızlı, ulaşılabilir ve en önemlisi güvenilir...deneyimli ve güler yüzlü insanlar teşekkür ederim

2023:12:23 07:49:56
Serhat Okur

Serhat Okur

Güvenilir ve güler yüzlü karşılıyorlar memnuniyet açısından gayet güzel tercih edebilirsiniz..

2023:11:26 02:07:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gümüşhane Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı