Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi

Derneğimiz, Giresun şehrinde bulunan Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimlerine destek sağlayan bir kuruluştur. Amacımız, bu kutsal görevi yerine getirirken gazilerimize, şehitlerimizin ailelerine ve yetimlerimize yardımcı olmaktır.

Tarihçe

Derneğimiz, Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir kuruluş olup Giresun şubesini de 20XX yılında açmıştır. O günden bu yana, şehit ailelerine ve gazilere destek olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Derneğimiz, hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Amacımız, ihtiyaç sahibi olan gazilerimize, şehit ailelerine ve yetimlere destek olmaktır.

Önemli Özellikler

  • Gazilere, şehit ailelerine ve yetimlere maddi ve manevi destek sağlama
  • Psikolojik danışmanlık hizmetleri sunma
  • Eğitim ve istihdam konularında destek olma
  • Sosyal etkinlikler düzenleme
Derneğimizi tercih etmeniz, vatan için canlarını feda etmiş gazilerimize, şehitlerimize ve yetimlerimize destek olmanın bir yolu olacaktır. Onların yanında olmak ve yardımcı olmak için bizimle birlikte hareket edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi Yorumlar - 1

user327116

Giresun Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi'nin kurulması çok önemli ve anlamlı bir adımdır. Bu dernek, vatan için canlarını feda etmiş gazilerimizin, şehitlerimizin ve onların geride kalan ailelerinin haklarını korumak ve desteklemek amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu tür dernekler, toplumda dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendirerek, vatanseverlik duygularını canlı tutmaya yardımcı olmaktadır. Giresun Şubesi'nin de bu anlamlı amaçlar doğrultusunda faaliyet göstereceğine inanıyorum. Bu tür derneklerin varlığı, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamaktadır. Giresun Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi'ne başarılar dilerim.

19 Ekim 2024
Mikail Temel

Mikail Temel

2020:08:13 10:39:39
Orçun ÇELİK

Orçun ÇELİK

2021:05:28 09:44:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı