28 Burak Can Turizm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun 28 Burak Can Turizm

28 Burak Can Turizm, Giresun şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, turistik turlar düzenleyerek müşterilerine unutulmaz deneyimler sunmaktadır.

Tarihçe

28 Burak Can Turizm, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile müşterilerine en iyi turizm deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

28 Burak Can Turizm, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, tur programlarına ve hizmet kalitesine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Çeşitli tur seçenekleri
  • Kaliteli ve konforlu ulaşım araçları
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
28 Burak Can Turizm'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez 28 Burak Can Turizm Yorumlar - 1

user326948

Giresun 28 Burak Can Turizm Seyahat Acentası, harika bir deneyim yaşattı bana. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde seyahatim sorunsuz ve keyifli geçti. Turların düzenlenmesi, konaklama ve yemek seçenekleri oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Ekim 2024
nurdan karabulut

nurdan karabulut

Herşeyiyle harika bir tur oldu , kaptanlarımız rehberimiz vee burak bey iyi ki tanıdık sizi geçirdiğimiz 3 günde aile gibi olduk herşey için teşekkür ederiz . Umarım başka turlardada bir araya geliriz 😇

2023:11:12 20:30:02
hatice sahin

hatice sahin

Bugün Buran Can turizm ile mavi göl ve çifte yayla turuna katıldık. Ankara dan katılım sağladık. Gelmeden Giresun daki bütün tur firmalarını aradım ancak sadece Burak Can turizm olumlu bir dönüş sağladı. Çok keyifli ve güzel bir tur oldu. Rehberimiz Sezai bey kaptan olarak Muzaffer bey çok ilgiliydi. İzin sıkıntısı olmasa aynı firma ile başka bir tur düşünürdüm ama Giresun'a yolu düşen herkese bu firmayı öneririm. Bu arada Giresun beklentilerimin ötesinde güzeldi. Biraz daha fazla tanıtım yapılabilir.

2023:09:30 19:51:49
Fatma yılmaz

Fatma yılmaz

Tur için rezervasyon yaptırdık , daha sonra sizi bilgilendirecegiz dediler kalkışa 12 saat kala mesaj atıp o tur olmayacak isterseniz başka yere gidin dediler kabul etmeyince paramızı iade ettiler. Siz plan yapmışsınız ona göre izin ayarlamissiniz hiç önemi yok öylece ortada kaldık. Rezervasyon yaptırmadan önce bir kez daha düşünün

2023:07:14 17:29:41
Fatma Celik

Fatma Celik

Bu sabah itibariyle turumuzu tamamladık.ilk tur deneyimini burakcan turızm ile yaptık.inanılmaz keyifli gecti.gap turuydu bızım.kaptanlarımız Burak kaptan,Ali kaptan,rehberimiz ahmet bey,Sultan hanım,Onur bey ve Burakcan bey..tek tek yazıyorum çunku hepsi ayrı ilgiliydı.konaklama,yemek,gezi mükemmeldi.inşallah yollarımız yine kesişir.tesadüf bir şekilde kesişti yollar.istanbuldan katılım sağladım.ulaşım için bile en kolay şekilde nasıl olur bunun için çabaladılar.ben herşey için ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere.iyiki tanımışız sizleri.tekrar görüşmek dileğiyle…

2023:11:13 06:53:44
Cem Kabacaoğlu

Cem Kabacaoğlu

Bayabi turizim acentesi gezdim ve karşılamaları seyahat teki konfor ve rehberleri olsun her şeyi ile en iyisini sonunda sizi tercih ederek buldum teşekkürler BurakCan turizim

2023:12:22 13:24:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı