Ömür Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Ömür Taksi

Ömür Taksi, Giresun şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası seyahatlerde güvenilir ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Ömür Taksi, Giresun'un önde gelen taksi firmalarından biri olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yıllar içinde genişleyen araç filosu ve profesyonel sürücü kadrosu ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Ömür Taksi, adil ve rekabetçi fiyat politikası ile müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Sabit ücretler ve indirimli tarifeler ile müşterilerine ekonomik bir ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet veren çağrı merkezi
  • Konforlu ve temiz araçlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü sürücüler
  • Şehir içi ve şehirlerarası seyahat imkanı
Ömür Taksi, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir taksi firmasıdır. Uygun fiyatlar, konforlu araçlar ve profesyonel sürücüler ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Ömür Taksi Yorumlar - 1

user326820

Giresun Ömür Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler de oldukça profesyonel ve saygılı. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefime ulaşmamı sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Ekim 2024
Mert Doğan

Mert Doğan

Şöförler çok kibar ve yakışıklılar yardımcı oluyorlar

2023:09:03 20:06:39
Serdar Gür

Serdar Gür

Kale mahallesinin yerleşik taksi durağı. Durağın şoförleri ellerinden geldiğince mahalle sakinlerine park vb. konularda yardımcı olmaktadır.

2019:09:09 15:31:57
Yusufcan Çevik

Yusufcan Çevik

İş Yeri Numarası Kullanmıyoruz İletişim : +905464540343

2023:01:25 17:37:02
Hasan AKDENİZ

Hasan AKDENİZ

Giresun kale yolcusu kalmasın

2016:08:21 08:14:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı