Sağrak Gölü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Sağrak Gölü

Sağrak Gölü, Giresun şehrinde doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir göldür. Doğa yürüyüşleri, piknik alanları ve kuş gözlemciliği için ideal bir mekandır. Göl çevresinde bulunan kafeler ve restoranlar sayesinde ziyaretçilerine keyifli bir gün geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Sağrak Gölü, yüzyıllardır doğal bir rezervuar olarak kullanılmaktadır. Göl çevresinde bulunan tarihi kalıntılar, bölgenin geçmişine ışık tutmaktadır. Göl, aynı zamanda yerel halkın da önemli bir dinlenme ve eğlence mekanıdır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Ücretsiz
  • Piknik alanı kiralama: 50 TL/gün
  • Kafeler ve restoranlar: Menü fiyatları değişkenlik gösterebilir

Önemli Özellikler

  • Doğal güzellikleriyle ünlü bir göl
  • Piknik alanları ve yürüyüş parkurları
  • Kuş gözlemciliği imkanı
  • Yerel lezzetler sunan kafeler ve restoranlar
Sağrak Gölü, doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferiyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Şehir hayatından uzaklaşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Dereli Giresun Sağrak Gölü Yorumlar - 1

user326778

Giresun Sağrak Gölü, doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferiyle harika bir turistik yer. Gölün etrafındaki yeşillikler ve kuş sesleri insanı adeta büyülüyor. Burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca gölde balık tutma imkanı da bulunuyor. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

19 Ekim 2024
Onurhan Aydemir

Onurhan Aydemir

Manzara doğa dağ kaldera ve krater gölleriKuz yamaçlarında kar kürtükleri olan dağa harikasıBelli rakımdan sonra araçlar boğuluyor yol stabilize

2020:08:01 13:34:45
Serkan Çoban

Serkan Çoban

Muhteşem bir manzara ve doğa. Buz ❄ gibi su 💦 😃

2018:08:04 09:48:21
Alper Mutlu Yıldız

Alper Mutlu Yıldız

Muhteşem bir yer...Buraya ulaşım Giresun ili Dereli ilçesi Kızıltaş Köyünden veya Aksu köyünden veya Tamdere Köylerinden veya Eğribel geçidinden var... Yaklaşık belli bir yol stabilize ve taşlı ... Aracınızın altı yüksek olmalı , mümkünse arazi aracı ile gelmelisiniz...Rakımdan dolayı arac biraz zorlanır... Gölün biraz yukarısında Kırkkızlar zirvesi var ...gölün güney tarafindan taşlı bir yoldan çıkılıyor .. zamanınız varsa oraya da mutlaka çıkın o bölgelerin zirvesi ...oradan her yer gözüküyor....Göle gelirken yol boyundaki çeşmelerden suyunuzu doldurun gölün yakinlarinda içme suyu yok... Gölün yanında kamp yapanlarda oluyor...

2020:08:06 05:44:05
Kenan Özdemir

Kenan Özdemir

Harika bir yer herkese tavsiye ederim

2022:03:27 05:37:39
UĞUR KIRKAYA

UĞUR KIRKAYA

Böyle bir doğal güzelliğe ulaşmak bu kadar meşaketli olmamalı yolları neredeyse yok

2022:08:11 16:48:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Dereli Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı