Bedrama Kalesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Bedrama Kalesi

Bedrama Kalesi, Giresun şehrinde bulunan tarihi bir kaledir. Kale, Ortaçağ döneminde inşa edilmiş olup, Giresun'un tarihi ve kültürel mirasının önemli bir parçasını oluşturmaktadır.

Kale, ziyaretçilere tarihi bir atmosfer sunmaktadır. Ziyaretçiler, kalede gezinti yapabilir, tarihi yapıları keşfedebilir ve muhteşem manzaraların keyfini çıkarabilirler.

  • Tarihi bir kale
  • Muhteşem manzaralar
  • Kültürel miras
Bedrama Kalesi, Giresun şehrinde ziyaret edilmesi gereken önemli bir tarihi mekandır. Tarihe tanıklık etmek ve muhteşem manzaraları görmek için mutlaka ziyaret edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Tirebolu Bedrama Kalesi Yorumlar - 1

user326774

Giresun Bedrama Kalesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle büyüleyici bir atmosfere sahip. Kaleye çıkıp muhteşem manzarayı seyretmek gerçekten unutulmaz bir deneyimdi. Tarihi dokusu ve etkileyici yapısıyla beni büyüledi. Ancak kaleye ulaşım biraz zorlayıcı olabilir, bu yüzden ziyaretçilerin buna hazırlıklı olmaları önemli. Genel olarak harika bir yerdi, kesinlikle tavsiye ederim.

19 Ekim 2024
Yakup BUYUKAY

Yakup BUYUKAY

Kaleye araçla ulaşabilirsiniz fakat yine de findikliklarin içinden 5 dk.yürüme ve tırmanma patika yolu var..çıkmaya değer çok yüksek bir kale,her yer ayaklarınızın altında..önceleri dürbün kuruluydu fakat şu an çalışmıyor..yanınıza alacağınız bir içecek keyfinize keyif katar

2023:12:15 19:37:08
Sevinc Akgul

Sevinc Akgul

Yollar köy yolu gibi taşlı topraklı, çok bozuk değil, geneli hafif yokuş,tek araçlık yollar; yer yer fındıklıklar sayesinde karşıdan gelene yol verilebiliyor. Araç yolu bitiminde fındıklık var fındıklıktan geçip, sarp kayalıklardan kaleye tırmanılıyor. Kolay değil ama zor da değil 8 yaş oğlumla çıktık 6 yaş kızım zorlandı. İniş çok dik gelebilir. Ağustos'un sıcağında olmasaydı gayet keyifli bir tırmanış olabilirdi. Kan tere battık. Sonbaharda tekrar çıkacağız.

2023:08:06 13:24:47
Berk Kaan Bilir

Berk Kaan Bilir

Kaleye çıkan patika yol dikkatli çıkılırsa her hangi bir sorun cikarmayacaktir. Keyifli bir yürüyüş geçirdik. Zirvedeki manzara güzeldi. Zirvenin rakımı 291 metre civarında.

2022:07:15 10:00:37
Murat PALAK

Murat PALAK

Bakım yapılıp turizme kazandırılması gereken tarihi bir yer. Fakat ilgilenen yok maalesef. Gelen ziyaretçilerin bir kısmı kaleye çıkamadığı için geriye dönmek zorunda kalıyor. Kim bilir zamanında merdivenlerine kimler ayak bastı..

2023:09:02 16:37:04
Hasan DAĞLI

Hasan DAĞLI

Allah belasını versin. Araba ile gittim. Yol yol değil. Daracık toprak kimi zaman bozuk asfalt yollar. Karşınızdan araba gelecek olsa 5 km yi kim geri geri gidecek. Kaleye yakın yerde yol bitiyor. Patika yola girelim dedik ama her yer bira şişeleri ve çöp dağları. Ölseniz kalsanız cesedinize bir hafta sonra belki ulaşılır. Kuş uçmaz kervan geçmez yolları var. O nedenle patikaya girmeye tenezzül bile etmedim. Çıkmadan geri döndüm. Zaten uyduruk kale şeklinde elle yazılan ve yerlerde olan dikkat etmezseniz göremeyeceğiniz tabelalar olmasa kaleyi de bulamazsınız. Belki kalenin olduğu yerde bulunan türk bayrağı direğini uzaktan kendinize klavuz olarak seçerseniz bulabilirsiniz kaleyi. Boşuna 1.5 saatimiz heba oldu

2023:06:29 19:43:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Giresun Tirebolu 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı