Göksu Travertenleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Göksu Travertenleri

Göksu Travertenleri, Giresun şehrinde bulunan doğal güzelliklerden biridir. Bu doğal oluşum, ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Göksu Travertenleri, yıllar içinde doğal olarak oluşmuş ve ziyaretçilerin ilgisini çekmeye başlamıştır. Doğal güzellikleriyle ünlü olan Giresun şehrinde bulunan bu travertenler, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Rehber eşliğinde tur: 50 TL

Önemli Özellikler

  • Doğal güzellik
  • Farklı traverten oluşumları
  • Yürüyüş parkurları
Göksu Travertenleri, doğal güzellikleri ve eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Dereli Giresun Göksu Travertenleri Yorumlar - 1

user326770

Giresun Göksu Travertenleri gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası. Doğal güzellikleriyle insanı büyüleyen bu yerde yürüyüş yapmak ve fotoğraf çekmek gerçekten keyifli. Ayrıca suyun serinliği de sıcak yaz günlerinde çok iyi geliyor. Tek eksiği biraz daha düzenli ve temiz olabilirdi. Ancak yine de kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

19 Ekim 2024
Büşra Yavuz

Büşra Yavuz

Geçen yıl gittik. Harika bir yer gerçekten bayıldık. Ayakkabılarınızı çıkartıp girebiliyorsunuz. Yanlız çok kalabalık oluyor yine de görülmeye değer. Girişler ücretli. Yol kenarlarında dağdan gelen sular var bildiğiniz soda. Topraktan çıkıyor gibi tadına bakın :)

2023:11:05 13:51:38
Söz konusu Gezmek

Söz konusu Gezmek

Muazzam bir yer çok keyif aldığımız bir yerdi.giderken hava biraz yağmurlu gibiydi ama şu hala mavi görünüyordu .bazı yerlerde soğuk bazı yerlerde ılık su vardı .Giresun'dan gidiş yolu manzarası herşeye bedel kesinlikle görülmeli yollar çok temiz güzel yalnız heyelan bölgesi! Yolda yeşile doğaya doyuyorsunuz.girisler ücretli yetişkin 30₺ cocuk15₺ engellilere ücretsiz.yalniz engelli cocuksa onunda refakatcisi olmak zorunda .ondan ücret alınması mantıksız .zaten asindiripta azamllacak bir manzara olmadığı için ekstra refakatçi için alınması mantıklı gelmedi.bunda bir iyileştirme yapılabilir.yorumlarda terlikle gidin yazılıyordu ama fark etmez zaten merdivenlerden inince bir poşet veriliyor ,giriş kısmında çıkarıyorsunuz . Çocuklarım ve ben çok eğlendik Giresun'a gidenlerin mutlaka görmesini isteriz (Ağustos 2023)

2023:08:28 15:15:14
Lutfiye Keleş

Lutfiye Keleş

Karadenizin minyatür Pamukkalesi.mavigöle kadar geldiyseniz burayı da muhakkak görün.ve lütfen kurallara uyup bu güzelliği mahvetmemek için ayakkabılarınızla travertenlere basmayın

2024:01:25 14:19:34
Birsen Yanık

Birsen Yanık

Dereli köyünün içerisinde biyer. Ulaşımı kolay.Giriş ücreti olarak 30tl veriyorsunuz. Ayakkabılarınızı çıkarıp travertenlerde suların içerisinde yürüyorsunuz. Gerçekten serinletici ve hoş. Yolunuz düşerse ziyaret edebilirsiniz. Sürekli turlar vs geldiği için kalabalık olabiliyor. Çevrede insanların güneşten korunmak için başını sokabilecegi biryer maalesef henüz yok. Oturmak için herhangi bir alanda yok. Zamanla yapılacağı üzerinde çalışıldığı söylendi.

2023:08:18 11:17:38
Deniz Karadoğan

Deniz Karadoğan

Sonbahar renkleri ve az insanla kesinlikle güneşli bir ekim ayı burayı ziyaret etmek için idealdi. 30 TL bir giriş ücreti var. Sonra ister şelalelere geç, istersen de Kulakkaya yaylasına…

2023:10:22 22:30:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Dereli Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı