Kümbet Yaylası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Kümbet Yaylası

Giresun şehrinde bulunan Kümbet Yaylası, doğal güzellikleri ve temiz havasıyla ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunmaktadır. Yayla, yılın her döneminde ziyaret edilebilecek şekilde düzenlenmiştir.

Tarihçe

Kümbet Yaylası, yıllardır yöre halkı tarafından yaylacılık ve tarım faaliyetleri için kullanılmaktadır. Son yıllarda ise turizme açılarak ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Piknik alanı kiralama: 50 TL/gün
  • Konaklama imkanı: 100 TL/gece

Önemli Özellikler

  • Doğal güzelliklere sahip bir yayla
  • Yürüyüş ve trekking rotaları
  • Piknik alanları ve mangal imkanı
  • Çeşitli konaklama seçenekleri
Kümbet Yaylası, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyen herkes için ideal bir destinasyondur. Temiz havası ve muhteşem manzaralarıyla unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Dereli Giresun Kümbet Yaylası Yorumlar - 1

user326768

Giresun Kümbet Yaylası, doğal güzellikleri ve temiz havasıyla harika bir turistik yer. Burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca yayla evlerinde konaklama imkanı da bulunmaktadır. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

19 Ekim 2024
Deniz Karadoğan

Deniz Karadoğan

Yolundan başlayayım. Yaylaya kadar asfalt bir yol mevcut, hatta yayladan sonra bile. Bu yüzdendir ki ulaşım kolay olduğu için iki ayaklı hayvanlarda çok gelmiş yemiş içmiş çöplerini, şişelerini bırakmışlar, yerlede ateşler yakmışlar. İlçe merkezi gibi yerleşilmiş 2-3 katlı evler gördüm. Ve iç içe girmiş binalar yaylalıktan çıkmış. Boş yayla düzlükleri de tellerle parsel parsel ayırılmış. Dağların sahibi var mıydı ya? Devlete ait değil miydi? Güneşli bir Sonbahar günü ayrı güzel hissettiriyor manzarası. Tabi bina çöğlüğü gözünüze batmazsa eğer..

2023:10:22 22:57:37
EfeCan ÖZTÜRK

EfeCan ÖZTÜRK

Gayet güzel bir yayla, çok soğuk olduğunu belirtmeliyim.

2024:01:17 14:06:35
emre Kömürel

emre Kömürel

En baştan şunu diyim Giresun-kumbet arasını akşam/gece gelmeyin. Burdaki sis/bulut aşırı fazla. Gelelim Kümbet yaylasına. Açıkçası biz araç üstü Kango(Markayi benim arabam da gidermi diye klavuz olsun diye yazdım) aracımla kampa geldik. Tabi bizim isimiz zirve ve bulutların ustu oldugu için bugalov evlerden yaklaşık 6/7 km yukarı doğru dağ yolundan küçük yaylalara geldik. Evet işte burdaki.manzara harikanin ötesinde. Fotolarda size bilgilendirici olacaktır...

2023:09:29 04:43:57
Mahmut Eski

Mahmut Eski

Çok güzel bir yer. Aşağıda hava bulutlu olunca güzel bir manzara oluşuyor. Çadır kurulabilir. Köy içinde her şey var fiyatları makul şehirle aynı gibi. Köyün tam kavşağında erol taşın yeri diye bir dükkan var. Bize çok yardımcı oldu. Köy ürünleri de var oradan alabilirsiniz. İyi insanlar.

2023:08:16 07:18:16
Levent Güçlüoğlu

Levent Güçlüoğlu

Yerleşimi ve insanları oldukça güzel. İlk girişte; eğer mavi göl veya travertenler tarafından geliyorsanız, sizi sağda zirve otel (kaldığım yer) ve karşıda koç et lokantası ( kuzu kaburgası ve köftesi harika ötesi) karşılıyor. Lokantanın hemen solundan daha yukarıdaki alanlara çıkabilir ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Etrafta irili ufaklı birkaç yayla ve göl daha mevcut. Zamanınız kısıtlı değil ise ve kalacaksanız birkaç farklı gidiş yolu deneyerek başka güzellikleri de burada keşfedebilirsiniz.

2023:08:18 05:25:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–07:30
  • Salı 08:30–07:30
  • Çarşamba 08:30–07:30
  • Perşembe 08:30–07:30
  • Cuma 08:30–07:30
  • Cumartesi 09:00–07:30
  • Pazar Kapalı

Dereli Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı