Yavuz Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Yavuz Taksi

Giresun Yavuz Taksi, şehirde hızlı ve güvenilir bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatmaktadır.

Tarihçe

Giresun Yavuz Taksi, kurulduğu günden bu yana şehirdeki en güvenilir taksi firmalarından biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, profesyonel ve deneyimli şoförleri ile hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Giresun Yavuz Taksi, adil ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Sabit fiyatlar ve şeffaf ücretlendirme ile müşterilerine güven vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet veren çağrı merkezi
  • Temiz ve konforlu araçlar
Giresun Yavuz Taksi, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Yavuz Taksi Yorumlar - 1

user326745

Giresun Yavuz Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir taksi durağı. Taksi şoförleri güler yüzlü ve yardımseverler. Hizmetleri de oldukça hızlı ve kaliteli. Her zaman tercih ettiğim bir durağım.

19 Ekim 2024
MAS

MAS

Hizmet kalitesi çok kötü, arabalar bakımsız ve şoförler alakasız. Eşimle taksi çağırdık, şoför nerdeyse üstündeki atleti giymeyecekmiş.G-City AVM’den otogara 90₺ fiyat verdiler.

2023:04:08 14:49:06
Tamir Evi

Tamir Evi

Temiz di arabaları şoförlerde saolsun çok anlayışlı en önemlisi kovid 19 kapsamında tüm tedbirlerini almışlardı çok hoşuma gitti çalışma politikaları...

2021:04:09 02:09:17
İsmail Ceylan

İsmail Ceylan

Köklü bir hizmet çok iyi ya

2022:10:26 18:43:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı