Mavigöl

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Mavigöl

Mavigöl, Giresun şehrinde bulunan doğa harikası bir göldür. Doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferi ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Mavigöl, yıllar önce volkanik aktiviteler sonucu oluşmuş bir krater gölüdür. Giresun'un en popüler turistik destinasyonlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Piknik alanı kiralama: 50 TL/gün
  • Rehber eşliğinde doğa yürüyüşü: 20 TL/kişi

Önemli Özellikler

  • Temiz ve berrak suyu
  • Doğal yaşamı koruma politikası
  • Piknik alanları ve kamelyalar
  • Yürüyüş ve bisiklet parkurları
Mavigöl, doğa ile iç içe huzurlu bir kaçamak yapmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Temiz havası ve muhteşem manzarası ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Mutlaka ziyaret etmelisiniz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Dereli Giresun Mavigöl Yorumlar - 1

user326739

Giresun Mavigöl Turistik Yer harika bir doğa cenneti. Göl manzarası muhteşem, etrafı yeşilliklerle çevrili. Burada yürüyüş yapmak, piknik yapmak gerçekten çok keyifli. Ayrıca su sporları da yapabilirsiniz. Temiz hava ve huzur dolu bir ortam sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Ekim 2024
Lutfiye Keleş

Lutfiye Keleş

10yıldız olsa 10yıldız verebilecegim bir manzara.suyunun turkuaz renkli oldugu zamanlara denk gelememiz harika oldu.yürüyüş yolları ve manzara seyir noktaları güzel düşünülmüş.arac parketmek de zor olmadı.buraya kadar gelmişken bir kaç kilometre yukarıdaki travertenleri d muhakkak görün

2024:01:25 14:16:31
ŞEVKET BEKTAŞ

ŞEVKET BEKTAŞ

Doğa harikası bir yer.Yolunuz Giresun'a düşerse mutlaka görmeniz gereken yerlerden.Elbette mavi gölü görmeye gitmişken Kuzalan şelalesi ve mavi gölden birkaç kilometre yukarıda yapma da olsa pınarlar travertenlerini görmeniz tavsiye olunur.Travertenlere çıplak ayakla girildiği için kış ayları su çok soğuk oluyor o yüzden kış aylarında tavsiye etmiyoruz..Yağmurlu ve suyun bulanık olduğu zamanlarda mavi göl gezilerini tavsiye etmiyoruz.Mavi göl giriş ücreti tam 12.00,yarım 6.00tl, travertenlere giriş 30.00 tl.

2023:11:14 12:34:36
Muammer GEYLAN

Muammer GEYLAN

Yukarıdaki travertenlerden gelen sodalı suyun dere yatağını beyazlaştırması sonucu böyle bir görüntü oluşuyor. Doğal güzellik. Giriş ücreti biraz yüksek. Araç park yeri var.

2023:12:17 18:31:07
Tuğba Dikgöz Yılmaz

Tuğba Dikgöz Yılmaz

Doğa harikası bir yer daha önce ki yıllarda gittiğimde ücretsizdi ama 12 tl gibi bir ücreti var artık. Bilet alınca biraz aşağida yer alan 5li şelaleyi ve mavi gölü görebiliyorsunuz. Bu arada biletleri ya 5li şelalenin oradan yada otoparktan alabilirsiniz. Mavi göl girişinde satılmıyor. Eğer yakın tarihte sel olduysa hemen gitmeyin 2 kez gittim bu son gidişimde maviydi selden dolayı suyu bulanıklaşabiliyor. Bol basamaklı güzel bir yer. Otoparkı mevcut burayi gordüktenten sonra hemen yakıninda bulunan göksu traventenleri gorebilirsiniz.

2023:09:03 21:01:54
Deniz Karadoğan

Deniz Karadoğan

Çok kalabalık olduğunu duymuştum ama sonbaharda güneşli bir ekim ayı gezmek için çok daha rahat olacaktır. Kuzualan şelalesi ile Göksu travertenlerinin hemen arasında 5 er dakikalık mesafelerde. Giriş ücretli. Otoparktan da ücret alıyorlar sanırım ama yoğun olduğunda. Biz sadece giriş ücreti verdik.

2023:10:22 22:35:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Dereli Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı