Koçkayası Tabiat Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Koçkayası Tabiat Parkı

Giresun Koçkayası Tabiat Parkı, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Park, doğa yürüyüşleri, piknik alanları ve tarihi kalıntılarıyla ziyaretçilerini cezbetmektedir.

Tarihçe

Koçkayası Tabiat Parkı, 2005 yılında ziyarete açılmıştır. Giresun'un doğal güzelliklerini korumak ve ziyaretçilere sunmak amacıyla kurulmuştur. Park, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Yetişkinler için 10 TL, öğrenciler için 5 TL
  • Rehber eşliğinde doğa yürüyüşü: 20 TL

Önemli Özellikler

  • Doğal güzelliklerle çevrili piknik alanları
  • Tarihi kalıntılar ve mağaralar
  • Yürüyüş ve trekking rotaları
  • Yerli bitki ve hayvan türlerinin korunması
Koçkayası Tabiat Parkı, doğal güzellikleriyle ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Dereli Giresun Koçkayası Tabiat Parkı Yorumlar - 1

user326735

Giresun Koçkayası Tabiat Parkı, doğal güzellikleriyle büyüleyici bir yer. Burada yürüyüş yapabilir, temiz hava alabilir ve muhteşem manzarayı izleyebilirsiniz. Ayrıca piknik yapmak için de harika bir ortam sunuyor. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

19 Ekim 2024
Birsen Yanık

Birsen Yanık

Burası muhteşem bir yer, harika bir doğası var. Çıktığınızda gerçekten üşüyorsunuz. Kümbet yaylası diye yola çıktığınızda muhakkak buraya da uğrayın. Kümbetin ana kismi artık mahalle gibi olmuş. Oradan ziyade bir 15dk daha yol gidip burada vakit geçirmenizi tavsiye ederim. Arabanızı park edebileceğiniz alan bulunuyor, park girişinde ücret ödenmiyor.Birun otelin kompleksi bulunuyor alanda, ama alanı o kadar temiz kullanmışlar ki rahatsız edici bir görüntü yok. Otelin yeme içme bölümünün bulunduğu binada siz de gidip yemek yiyip çay kahve içebilirsiniz hazır buraya kadar gelmişken. Yolunuz düşerse mutlaka bir uğrayın derim.

2023:08:20 04:55:00
Ayşegül AKSOY

Ayşegül AKSOY

Kümbet yaylası için gelmiştik ama pek yaylaya dair bir şey göremediğimiz için biraz ilerisindeki bu tabiat parkına doğru devam ettik. Çok bir mesafe yok ancak yolu pek iyi değil. Aracımızı parkın girişine park ettik içeriye sadece rezervasyonu olan araçları alıyorlarmış. Ben doğasını sevdim. Kocaman yeşil alanları var çocuklar için oyun alanları var.

2023:05:29 10:23:00
Fatma Kıroğlu

Fatma Kıroğlu

Biruni Evleri'nin olduğu tabiat parkı. Aracınızı girişe park edip ücretsiz girebilirsiniz. Ateş yakmadan piknik yapılabilir. Uçurumdan vadiyi seyretmek harikaydı.

2023:07:13 19:24:48
yasemin Yılmaz

yasemin Yılmaz

Bir karadenizli ve yayla seven birisi olarak begenmemek mumkun değil , gelirken dikkat etmeniz gereken tek şey , kümbet yol ayrımından sonra yolların virajlı ve biraz dikkat gerektirdiği benim gibi video cekecegim diye dar virajı göremeyip kaza atlatmaniza sebep olmasın aman aman . Sis oldugunda manzaraya karşı foto çekerseniz inanılmaz olumsuzlesiyor.

2023:10:24 18:00:46
Kenan Yegin

Kenan Yegin

Çok güzel mis kokulu havası suyu görülmeye değer yer

2023:11:13 12:22:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Dereli Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı